danko6 Well-Known Member 31 Октомври 2010 #1 Знаете ли други сайтове като Garga.Където може да обмениш кликовете на рекламата им в твоя сайт за реклама в друг сайт. Ще съм ви благодарен ако ми дадете някой такъв сайт. Независимо дали е български или не ще ми свърши работа.
Знаете ли други сайтове като Garga.Където може да обмениш кликовете на рекламата им в твоя сайт за реклама в друг сайт. Ще съм ви благодарен ако ми дадете някой такъв сайт. Независимо дали е български или не ще ми свърши работа.
danko6 Well-Known Member 1 Ноември 2010 #2 От: Знаете ли други такива сайтове. никой ли не знае други такива сайтове Хайде пък ако някой знае такъв сайт и ми го даде ще му дам 100 клика на негов сайт от там.И едно + от мен Последно редактирано: 1 Ноември 2010
От: Знаете ли други такива сайтове. никой ли не знае други такива сайтове Хайде пък ако някой знае такъв сайт и ми го даде ще му дам 100 клика на негов сайт от там.И едно + от мен
N naskobg Well-Known Member 1 Ноември 2010 #3 От: Знаете ли други такива сайтове. ми щом никой не отг..явно няма.
danko6 Well-Known Member 1 Ноември 2010 #5 От: Знаете ли други такива сайтове. да но в етаргет може чак след 1 месец да ги обмениш а в гаргата може като направиш 50 клика и да ги обмениш
От: Знаете ли други такива сайтове. да но в етаргет може чак след 1 месец да ги обмениш а в гаргата може като направиш 50 клика и да ги обмениш
Pavlin Active Member 1 Ноември 2010 #6 От: Знаете ли други такива сайтове. ако съм те разбрал правилно, виж бгбанер.цом
danko6 Well-Known Member 1 Ноември 2010 #7 От: Знаете ли други такива сайтове. Да и той става. Хайде ако има още казвайте някой чуждестранен ми трябва.
От: Знаете ли други такива сайтове. Да и той става. Хайде ако има още казвайте някой чуждестранен ми трябва.