Започвам да разчиствам сайтове, домейни и хостинги и пускам за продажба неща които нито имам време да поддържам, нито ще намеря време за това, но все пак е добре някой нов собственик да им се радва. Ако нещо от пуснатите по-долу неща Ви хареса направете ми оферта тук или на лично, и ако цената ме устройва ще си имате нова придобивка. Не ми задавайте въпроси за трафик, приходи и т.н. за да не си губим времето, просто не ги следя, ако Ви хареса и смятате че ще го развиете и печелите оферирате, ако не здраве да е, ако са супер печеливши няма да се продават. Като условие бих поставил да не триете вече съществуващи статии тъй като в някои от тях има изх.линкове, а пък и не виждам да имате сметка от деиндексиране на съдържанието освен ако не изтриете всичко и да градите нов сайт. Домейните и сайтовете са хоствани в Суперхостинг.
Сайт за готварски рецепти - 120 публикувани рецепти, ПР1, няма наказания от Гугъл
Сайт за любителите на риболова - 35 публикувани статии, ПР1, няма наказания от гугъл, подходящ за онлайн магазин за такъми или форум
Сайт за хотели - 31 публикувани статии, ПР1 , няма наказания от Гугъл, не е ползван за Адсенс, подходящ за каталог за туризъм или афф.програма на сайтове от типа на Букинг примерно
Блог за мода на английски, 43 публикации, ПР3, няма наказания
Приема заплащане с Ипей или Пейпал