Сайтът на вестник Атака е хакнат с турски политически лайкджакинг

redrum

Well-Known Member
Прецъквам си преди малко през тоя сайт и ми направи впечатление, че нещо потреперва курсора, т.е. има скрит бутон. Викам си, ах тия пусти атакисти, лайкджакинг ще правят :-o Обаче гледам кода и какво излиза, че харесва статия от някакъв турски националистически сайт на български език ( http://goo.gl/EJKN2 ). Статията няма да я коментирам, интересно е че и в тоя турския сайт има лайкджакинг, изглежда го смятат за част от европейската си интеграция.

Доста подло от страна на турчетата, не мислите ли? :)

От: Сайтът на вестник Атака е хакнат с турски политически лайкджакинг

А този който е писал статията? Българин ли е?
Неговата постъпка не е ли подла?
Деба и мекеретата мръсни
Много зеха да се правят на хакери

Сайтът е на турски националисти, мислиш ли, че авторът на статията е българин?

ГЕРБ подкрепя Доган

Като отровно вещество химическо
е изказването на Доган за прочистване етническо
по време на войната Балканска.
Туй е простотия грамаданска.
Тъй той истината извращава,
за да придобие сред турците още слава.
На това изказване "Атака" се противопостави.
Но през това време ГЕРБ що прави?
Декларацията срещу изказванията на Доган отрекоха
и тъй на ДПС се врекоха!
Автор: Noname

Много са националните предатели в България
:twisted:

Сайтът е на турски националисти, мислиш ли, че авторът на статията е българин?

Това е статия на един българин, редактор на едно мъжко списание
Ще се опитам да намеря линка и да го дам
Статията я четох преди две седмици

Мани и аз направо яко се изнервих. Интересно обаче опитвам да шервам в фейса, а нещо не става.

http://www.mediapool. bg/%D1%82%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%E2%80%93-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D1%8A%D0%B4-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-news199562.html

А това беше първия линк, който даде и след това си променил:
http://milli-gucler. tk/blog/bg/%D1%82%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/

Е този антони георгиев не е ли българин?
Мисля, че по-добре да се пише турчин, щото той си продава народа и пише за пари и защитава турски интереси
Турция си има национална стратегия и ни залива с турски сериали и платени публикации, които защитават нейния интерес, което е добре за тях
Но какво прави България? нищо
Няма национални интереси, няма стратегия, няма собствена външна политика
Но за това не са ни виновни турците, ами тези дето ни управляват и умело се дупят за пари
Д'еба мръсните продажни мекерета д'еба

@dintronix, предатели е имало и винаги ще има.
Един хубав пример за предател е Мартина Балева - тази ***** отрича Баташкото клане.
интересното което разбрах сега е, че лудите са я хванали още от началото на 2007..какво да правим
освен да чуем

[video=youtube;qEcVvplX32I]http://www.youtube.com/watch?v=qEcVvplX32I[/video]

Еми и аз това казвам
Много са националните предатели
Но най-големите предателства се вършат от политиците
Няма да забравя, кагато дпс даде мандата на бсп и доган цунка по бузката станишката
серГейчо толкоз беше жаден за власт, че напрао му се просълзиха мишишките очички маленки

Няма да забравя, кагато дпс даде мандата на бсп и доган цунка по бузката станишката
серГейчо толкоз беше жаден за власт, че напрао му се просълзиха мишишките очички маленки

Недей така, че тука e пълно със социалисти и ще ти нашарят репата :p

чели ли сте за това

Турският министър-председател Реджеп Тайип Ердоган има грандиозен план - мечтае си турците отново да властват там, където са властвали някога. "Трябва да отидем там, където са били дедите ни", казва той.

има още

"Движи ни духът, който е бил в основата на Османската империя", каза премиерът в неделя.

След което отправи критика към опозицията, която се беше осмелила да попита каква й е работата на Турция в ивицата Газа, в Судан или в Сирия. С което искаше да каже, че за Турция ще е по-добре, ако гледа към Брюксел, за да форсира влизането си в ЕС. Но Ердоган е явно на друго мнение: "Трябва да отидем там, където са били дедите ни", каза премиерът. Тоест - от Сърбия до Каспийско море, от Йемен до Алжир.

Tурция според мен е най-голямата заплаха за България.

Търуция дърпа на една страна за територия, Сащ на другата за икономическа, военна и всякаква друга немощ на България.

Норт, внимавай какво си мислиш, че самите те, мислите се реализират/материализират.
Вземат ли всички да таят подобни на твоите мисли, несъмнено вече няма да има Държава като България, или тя няма да е там където е сега...

Синовете на Кубрат са се пръснали вече в четирите посоки. (Да вложа и Аз малко история, ако е допустимо разбира се ;) )

чели ли сте за това Трябва да отидем там, където са били дедите ни"

Tурция според мен е най-голямата заплаха за България.

Търуция дърпа на една страна за територия, Сащ на другата за икономическа, военна и всякаква друга немощ на България.

Това според мен си е доста сериозно и трябва да му се обърне особено внимание! А този Антони Георгиев му предлагам да се обреже, да тури един фес и да ходи да се дупи пред някоя джамия до като кънтят говорителите на ходжата, а на тая Мартина Балева - да си слага забрадката, и да отива при някой резак и всяка вечер да я дупи на задна прашка и да яде бой като кадъна. Нямам какво повече да кажа за такива национални предатели!

Недей така, че тука e пълно със социалисти и ще ти нашарят репата :p
не се страхувам да изразявам мнение,
за мен това е от национално значение

Па онея дето се продават и слагат
искам един ден да ги надупи врагът

Ей рязани карабини мръсни.Най-лошото е обаче,че от тия политически простотии и тая пропаганда скрита или открита завличат и обикновените турци сред нас,които бачкат наравно с нас и те берат душа.

Това според мен си е доста сериозно и трябва да му се обърне особено внимание!

Амбциите са му страшно големи - нашите политици ако имаха поне 1/10 от неговите - щеше да е супер..но нямат и 1%.
Мен ме обзема страх само като си помисля, че дори да реализира една малка част от тях - може отново ние да сме губещите - в момента сме много уязвими (ако щеш и от към отбрранителна сила...за нападане не мож да си мечтая.. за отбрана говоря :shock:)

Ей рязани карабини мръсни.Най-лошото е обаче,че от тия политически простотии и тая пропаганда скрита или открита завличат и обикновените турци сред нас,които бачкат наравно с нас и те берат душа.

Aз съм "за" пропагандата когато тя е в разумни граници и в името на родината и нашите интереси!
Пропаганда съществува за какво ли не - въпросът е правилно ли се използва тя и за просперитета на кого е.

Това от няколко години напира тука супер мощна пропаганда по отричане на робството. Вече 3-4 години подред на всеки 3ти март в новинарските сайтове форумите са осрани от турски националисти, дето ми обясняват как нямало такова нещо.

Че и по медиите малко по малко почват да се пробутват - миналата година по тв7 пуснаха такова предаване - баш на 3ти март. Май трябваше да пусна сигнал до СЕМ, ама не ми дойде на акъла.
По вестници, сайтове, блогове....
И най-силното им оръжие - българи-предатели. Има няколко такива псевдо историци българи - дето ги говорят тия глупости по чуждестранни университети, организират конференции, ужким да ни отваряли очите и тн. Скат веднъж отидаха да снимат на една такава конференция (просто да снимат и накрая им зададоха въпрос) и тия им налетяхя да им трошат камерата.

Това подготвя почвата и ако ние сега се бунтуваме срещу него и няма как да го приемем, то поколенията след нас ще си го попият като стой та гледай.

Много от нашите баби все още са носители на истински истории от времето на робството, с тях обаче това ще си замине. И за новите поколения ще остане само това, че робството е един спорен исторически момент - един казва така, друг казва така - дай да не се караме, комший сме и айде.

Това пропагандата си е таковала таковата. Тия турски сериали, дето облъчват тука са точно с такава цел. Хамериканците отдавна са доказали мощта на тоя тип пропаганда.

Те това си го следват по план още от десетилетия - още от времето на Ататюрк, който казва, че България ще я завладеят без бой, а чрез превземане отвътре. Идеята е точно чрез използване на турското общество тука. Което ние на времето след освобождението оставяме да си живее тука от милост... те сега ни го набиват за благодарност.
Бай Тошо като тръгва да си им ги връща - те затова си затварят границите. Щото тия хора, които иначе си ги тачат - им трябват на българска земя.

То това им е плана Баязид на турските тайни служби.
На времето нашите служби са противодействали на такива неща, но България вече няма тайни служби, контраразузнаване и тн. След аферата, известна като "оня списък", когато Доган още като агент на ДС предава на турските служби списък с 1300 български тайни агента, действащи в Турция... и с тия хора от тогава никой не знае какво е станало. Но от тогава България няма тайни служби, съответно няма и кой да противодейства на тия неща.

Ако някой се чуди защо на Доган му се разминава такова нещо - нашите го хващат и го арестуват, обаче гнусната седесарска измет го оневинява, понеже им е трябвал за коалиционен партньор, иначе щяло да им падне вмирисаното правителство...

Иначе Доган трябваше още да е в затвора за това нещо.

В подкрепа на по-горе казаното от against, прилагам и думите на външния министър на Турция:

„Как Турция гледа на Балканите? Ние искаме нов Балкански регион, базиран върху икономическата взаимозависимост и сътрудничество, интеграция, куртурна хармония и толерантност. Такива бяха Османските Балкани. Ние ще възстановим този Балкан, защото османските векове на Балканите бяха история на успеха…. Kаквото и да става в този регион, или в Кавказ и Близкия изток, то е наш проблем. То е част от нашата външна политика, тя ще наложи ред в тези региони, ще ги реинтегрира и както по времето на Османската империя ще ги превърне в център на световната политика…В Анкара очертах един кръг с радиус 1000 км около моя офис. В него попаднаха 23 страни. Всички те са наши роднини и чакат нещо от нас. Ако начертая кръг с радиус 3000 км, в него влизат 72 страни, към които имаме стратегически, т. е. исторически дълг“.
-“Не трябва да се забравя, че съдбата на Османската империя бе предначертана на Балканите. Турция не може да бъде влиятелна нито в постигането на регионалните баланси, нито в общите международни отношения, ако не е в състояние да изгради зони на влияние в този регион“.
- „Турция повече няма да чака да бъде поканена на световната политическа маса, няма да стои в периферията и сама ще определя кой да бъде поканен на нея и на кой стол да седне. Ако ще се гради нов световен ред, основният камък ще бъде положен от Турция“.

Амбциите са му страшно големи - нашите политици ако имаха поне 1/10 от неговите - щеше да е супер..но нямат и 1%.
Мен ме обзема страх само като си помисля, че дори да реализира една малка част от тях - може отново ние да сме губещите - в момента сме много уязвими (ако щеш и от към отбрранителна сила...за нападане не мож да си мечтая.. за отбрана говоря :shock:)

За отбранителна сила и дума не може да става. Питай мен - предполагам че вече знаеш че бях военен, писал съм по други теми, но нали разформироваха поделението и ни съкратиха... както и да е. В течение съм на нещата, и мога да ти кажа че ако само една турска рота навлезе през границата където е Странджата, казвам рота а не батальон ( тези които са ходили в казарма ще разберат за какво става въпрос ) няма да има кой да я спре тази рота! Няма нито застави, нито батальони нито нищо. Има само гранични патрули които гледат някой да не премине границата нелегално. Та какво остава ако навлязат цели дивизии и батареи... То просто няма армия и продължават да съкращават още хора, да се закриват още поделения а земите където са били поделенията ги разпродават на безценица. Изглежда някои има голям интерес от това да нямаме войска.

biaaro братле по тези думи на външния министър на Турция разбирам че той говори буквално за инвазия на Балканите! То е толкова ясно че и едно дете от 1-ви клас ще разбере за какво иде реч. Най лошото е че ако турците си поискат нещо USA ще им помогне в това съм сигурен, в случая войната в Сърбия - дадоха съпорт на резаците, а сърбите ги изкараха убийци и не знам си какви. Както отиват нещата ние можем да бъдем следващите хора извършили военни "престъпления" защитавайки родината си.

За отбранителна сила и дума не може да става. Питай мен - предполагам че вече знаеш че бях военен, писал съм по други теми, но нали разформироваха поделението и ни съкратиха... както и да е. В течение съм на нещата, и мога да ти кажа че ако само една турска рота навлезе през границата където е Странджата, казвам рота а не батальон ( тези които са ходили в казарма ще разберат за какво става въпрос ) няма да има кой да я спре тази рота! Няма нито застави, нито батальони нито нищо. Има само гранични патрули които гледат някой да не премине границата нелегално. Та какво остава ако навлязат цели дивизии и батареи... То просто няма армия и продължават да съкращават още хора, да се закриват още поделения а земите където са били поделенията ги разпродават на безценица. Изглежда някои има голям интерес от това да нямаме войска.

biaaro братле по тези думи на външния министър на Турция разбирам че той говори буквално за инвазия на Балканите! То е толкова ясно че и едно дете от 1-ви клас ще разбере за какво иде реч. Най лошото е че ако турците си поискат нещо USA ще им помогне в това съм сигурен, в случая войната в Сърбия - дадоха съпорт на резаците, а сърбите ги изкараха убийци и не знам си какви. Както отиват нещата ние можем да бъдем следващите хора извършили военни "престъпления" защитавайки родината си.

Унищожението на българската армия е безспорен факт. Самите военни са докарани до унизително положение, а техниката, с която оперират е от преди 30 години. Продажните ни политици забравиха за максимата - ако искаш мир, готви се за война! Всичко мина под мотото, че да поддържаш армия е скъпо и я закриха. Цената, която ще платим за спестените пари ще е хилядократно по-скъпа обаче.

Точно това е големия проблем, никой няма да ни помогне. Нито запад, нито руснаци, нито никой, а възможноста сами да си помогнем вече я няма, както става ясно от написаното за състоянието на бг армията в момента. Даже и да решат руснаците да защитят геополитическите си интереси в региона, знаем как помагат и не се знае какво пак ще решат, че искат в замяна. Положението не е розово - ФАКТ.

Точно докато писах това ми излезе тази статия във фесбука: Граф Игнатиево остана с 3 инструктора, докога армията ще е опитно зайче в ръцете на ГЕРБ?

Напускат най-качествените хора от Българската армия. Напускат пилоти със сериозен стаж и нальот, напускат отлично подготвени техници, напускат и инструктори. Това заяви народният представител Венцислав Лаков, член на Комисията по външна политика и отбрана, по време на обсъждането и гласуването в парламента на Закона за бюджета на ДОО за 2013 г., чрез който бе променен Кодекса за социално осигуряване и бе въведена възраст, като задължително изискване за придобиване право на пенсия от военнослужещите. Той настояваше отпадане на този текст. Както обещахме публикуваме изказвания по време на дебата от 5 декември в пленарната зала на Народното събрание, който не бе предаван по БНР и БНТ.

Унищожаването на БА се продължава и от сегашното правителство.

Горе