магарцедес

Active Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
Продавам сайт за безплатни програми, като той бе изграден да ги навържа със сайта за сервизната дейност. Сайта за безплатните програми има малко линкове и някакво СЕО, има посещения, не са много, около 100 месечно. В момента му правя линкове и препратки от статии и се увеличава трафика. Има качени и онлайн игри ретро и други. Сайта за сервиза е продаден. Базиран е на WP с премиум тема

https://bezplatni-programi.com

Цена 100 лв.

Последно редактирано:
Тоя сайт за програмите дето го продаваш е копие на zamunda.info, само дето собственика му смени дизайна, щото има много плагиати като теб. @Галин виж си сайта
Много плагиати като мен? Кой си ти бе, а?! Как се осмеляваш да даваш етикет преди да си питал и да си разговарял. Ей, тая държава май има нужда от война!!! Не знам как все още си правя труда да се обяснявам на индивиди като теб!

Сайта го КУПИХ така както го виждаш ( всъщност не го купих, а с колега от форума си разменихме, той поиска услуга в замяна на този сайт ), като съм редактирал доста от страничките и линковете, добавил съм и нови. Сайта е с WP и тема, която може да си купи всеки. Освен това да не би да е забранено да се правят сайтове за програми и всеки да си слага информация в тях?! Колко по-различна може да е информация за скапан софтуер ?!

Последно редактирано:
Не, че нещо ама ми обясни на кое искаш точно 100 лв?

Не, че нещо ама ми обясни на кое искаш точно 100 лв?
Не, че нещо, но защо да не ги иска? Темата и домейна 80 лв. И поне някакъв труд е вложил за писане, добавяне на информация. Айде стига такива като теб все някъде да мизернат нещо. Ако искаш за 5 лв да ти го даде, тоя хостинг без пари ли е и той ? Нали и той за да ги даде трябва да ги извади от някъде ?! Що сте такива мизерници не разбирам! В същото време гледам някакви абсурдизми с някакви мега скъпи оферти за супер смешни сайтове, долу горе бих казал дори някои на нивото на този ама там никой нищо, щото продаващия е от голямото "дубрутру". Направи си ти такъв сайт щом не ти се "дават пари", домейни колкот искаш. Този домейн не е развит, купи си нов, плати си хоста ( освен ако нямаш вече ), направи си го, загуби си времето и да вкараш малко информация, някой др. линк и така.... После аз ще ти кажа " бе тоя сайт не струва, дай ми го за 20-30 лв. Много добре знаеш че съм прав!
А друг е въпроса, че масово хората ( ако не го беше взел на готово ) плащат между 200-400 лв. за сайт и си купуват и темата за да им направи някой нещо ( в мног оот случаите грозно дори бих казал). Имам страшно много колеги и от тук и не участващи тук, дето взимат такива пари и хората им се връзват повече от колкото на мен, а накрая резултата е повече от мизерен. Мога да ти дам не стотици, а хиляди примери дори. И то все на хора дето знам колко им е потока от клиенти и какви са им цените.

Темата и домейна 80 лв. И поне някакъв труд е вложил за писане, добавяне на информация. Айде стига такива като теб все някъде да мизернат нещо.
Темата и домейна ок, но рядко можеш да ги продадеш над 50% от първоначалната цена тоест 40 лв. Съдържанието тук може да спорим 3 недели. За нищо не става, дизайна е леш.

Единствената причина да му се искат 100 е с пазарлъка да стигне 65-75. И не го искам, мога да си направя сам по-хубав само на ценатана домейна. А и интересите ми са други не прекупувам сайтове.
А друг е въпроса, че масово хората ( ако не го беше взел на готово ) плащат между 200-400 лв. за сайт и си купуват и темата за да им направи някой нещо ( в мног оот случаите грозно дори бих казал). Имам страшно много колеги и от тук и не участващи тук, дето взимат такива пари и хората им се връзват повече от колкото на мен, а накрая резултата е повече от мизерен. Мога да ти дам не стотици, а хиляди примери дори. И то все на хора дето знам колко им е потока от клиенти и какви са им цените.
Тук съм напълно съгласен.

Единствената причина да му се искат 100 е с пазарлъка да стигне 65-75. И не го искам, мога да си направя сам по-хубав само на ценатана домейна. А и интересите ми са други не прекупувам сайтове.
Това може и да е така за пазарлъка. Окей, като нямаш интерес защо трябва да коментираме темата, пуснал го е за колкото е преценил. Според мен е достатъчно реална цената.

Горе