Сайт за качване на снимки и текстове

tedkata_m

Well-Known Member
Здравейте, сигурно има доста такива, но все пак да ви питам:
трябва ми сайт (може и да не е български) за качване на снимки и текстове. Трябва ми за порт-фолио, т.е. снимките да не могат да се свалят, а текстовете за не могат да се копират. Т.е. да имам линк, през който другите да виждат нещата ми, но да не могат да ги взимат.
Бихте ли ми помогнали?

Последно редактирано от модератор:
От: Сайт за качване на снивки и текстове

трябва ми сайт (може и да не е български) за качване на снимки и текстове. Трябва ми за порт-фолио, т.е. снимките да не могат да се свалят, а текстовете за не могат да се копират. Т.е. да имам линк, през който другите да виждат нещата ми, но да не могат да ги взимат.
Бихте ли ми помогнали?

няма начин - всичко де що може се качи може и да се свали

може да забраниш десен бутон на мишока и др подобни но като се отвори сорса линка кам картинката с иго има

Е поне да ги огранича тогава...

Бихте ли ми помогнали?
Сканираш си текстове, качваш ги на jpeg. Watermark на снимките и сканираните текстове. Няма нещо качено в нета , което да не може да се свали, но поне няма да може с чист copy/paste. Ако някой реши да крадне, ще трябва да положи усилия.

А защо не използваш Гугъл Диск (бившия Google Drive)за текстови файлове и Гугъл Снимки (бившия Picasa)за снимкови файлове.
Би трябвало да свършат работа.

Мерси, колегa, ще го пробвaм!

Горе