Сайт за обяви с 3000 уникални - възможност за печалби ?

AMOUN

Well-Known Member
имам сайт за обяви който доскоро изкарваше по десетина долара дневно от адсенс - но го порязаха оттам понеже имаше обяви за запознанства из него и разбира се редовния спам от курвентии с гологъзици :) - делнах ги този тип обяви но на гугълци им дреме на малкия гугльо за мен и за моите обяви :) та сега хем ми падна трафика от 5
както и да е моя грешка - но зачетох тук за афилейтите и разни други - ще може ли няко йда ме посъветва от какво ще изкарва най добре пари такаъв сайт
3000 уникални на ден сайта е за обяви на български ... 5 000 на 3 000 заради това че махнах голотиите - хем и от гугал ме резнаха та схъм попрецакан :)
сложих пробно изи трейдър не те се гаврят с някакви 15- 20 клика на ден по 3-4 стотинки :) за един месец не си струва да им въртя банерите заради 10 лева :)

От: Сайт за обяви с 3000 уникални - възможност за печалби ?

Аз ти предлагам да поработиш с български интернет секс шопове. Имам предвид да ги рекламираш. Имат си афилейт програми. Разбира се има и други начини, но така ще върнем част от тези 2000 души.

Може да опиташ с директна продажба на реклама

аз си мислех че аз съм тъп и не се сещам а то просто е трудно д асе намери :) ясно трябва да се напъна повече :)

Направи си нов акаунт в Адсенз за друг сайт и сложи кода на стария сайт. После си карай по старому. Ако стане фал пак същото.

Кажи кой е сайта и колко му търсиш, бих те отървал от него :)
Направи си нов акаунт в Адсенз за друг сайт и сложи кода на стария сайт. После си карай по старому. Ако стане фал пак същото.
не става точно така :)
имаш право само на един акаунт в адсенс.
и ако ти баннат сайта е много трудно да се оправиш ...

тпй е баннат сайта - не акаунта
акаунта го оставиха просто спряха този сайт
и да го добавея в друг акаунт пак няма да показва рекламите

Просто си вземи нов домейн :)

От: От: Сайт за обяви с 3000 уникални - възможност за печалби ?

Просто си вземи нов домейн :)
и като взема нов домейн какво ?

От: От: От: Сайт за обяви с 3000 уникални - възможност за печалби ?

и като взема нов домейн какво ?
Redirect от стария и получаваш посетителите и позитивите. При redirect до колкото знам не се приемат негативите на стария домейн. А и SEO показателите надали те вълнуват чак толкова щом имаш толкова голяма посещаемост (вероятно директи посетители).

Ти писа ли въобще на google, като им обясниш положението понякога проверяват сайта и ако всичко вече е наред го пускат пак, ако само в тези реклами дето си махнал е проблема де. Иначе за сексшоповете не е лоша идеята хем ще си върнеш и част от посещенията. Успех.

писали сме им пореди месец... уйчиц :)

а за редиректването ...
90% от посетителите ми са от ГУГЛИТУУУУ
тоя редирект нали ми прецаква влизането от търсачки ...
сигурен ли си че проверяват сайта - защото според мен е от умрял писмо това... нито отговориха нито някакъв признак че са живи

сайта е отвратително грозен - и остарял и морално и дизайнерски и като функционалност и като всичко ... обаче на ... другаря Гугалов си го е харесал и тъпче хора в него...
Единственното което направих е да го клонирам със съвсем малки козметични промени на нов домейн... направих го ей така за проба - за месец и половина гоогле качи посетителите на 700+ и то защото ги няма обявите задевици и радопрашковците - иначе вече да е минал 1000
:shock::oops::oops::shock:

Последно редактирано:

Ами аз поне когато съм писал до Г винаги съм получавал някакъв отговор, даже да не е положителен, сега колко се наемат със случая и дали реално проверяват каквото и да е било не мога да ти кажа. Редиректа ако си го направиш 301 friendly redirect не прецаква влизането от търсачките.

Горе