Сайт за търгове в реално време

R34p3R

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
айтът е за търгове в реално време. Има шест вида аукциони, които мога да се използват за дейността му. Продава се сайт+база данни+домейн. Може да се продаде и с фирмата, може и без нея. Сайтът е основа 2009 г. Поради неуспешна сделка за покупко-продажба не е функционирал последните 3 месеца и съответно посещенията са почти никакви. През времето, което работеше имаше приходи в размера на 600-1200 лв. и около 400-700 уникални посещения на ден. За повече информация: 0878/887451 и [email protected]

Предварително ще помоля "разбирачите" да запазят мнението си за себе си. Цената е в пъти по-малка от уговорената....

Домейн Име | URL: 1stotinka.bg

Приблизителна Цена: 3700

Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 03.10.2009

Уникални Посетители за Месец: до 5000

Регистрирани Потребители: 3500+

Page Rank: 3

Уникално Съдържание: Да

Система: Къстъм

Дизайн: Къстъм

Приходи: 8000

Начини на Плащане: нотариално заверен договор

Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: ДА

От: Сайт за търгове в реално време

С риск да си навлека гнева на продаващите ще си задам въпросите:

1. От къде идват тези 400-700 уникални?
2. От къде идват стоките за търговете?
3. Каква е гаранцията че утре няма да пуснете друг сайт с друго име на същата платформа?
4. Можете ли да докажете тия доходи които сте обявили?
5. Цената твърда ли е или подлежи на коментар?
6. В страницата ви във ФБ има някакви потребители които изявяват недоволство, защо не сте им отговорили?

Присъединявам се към въпросите горе. И добавям още:

1. Колко от спечелилите аукциони юзъри са реални? В смисъл не са нацвъкани с цел начален контент. Много ми се повтарят нещо. А и на всеки продукт 'всички наддавания' са един и същ брой.
2. Три месеца не е бил онлайн, така ли?
3. И ако може отговорите тук в темата :) . Моля да бъда извинен, но съм мнителен към юзъри с 13 мнения.

Това нормално ли е всички наддавания да са в рамките на няколко минути

И аз имам няколко въпроса в добавка към горните:

1. Посочили сте 2 пъти приходите и уникалните посетители. На какво се дължи разминаването в цифрите и коя е вярната? Т.е. колко са уникалните посещения и колко са приходите на месец

През времето, което работеше имаше приходи в размера на 600-1200 лв. и около 400-700 уникални посещения на ден.
Уникални Посетители за Месец: до 5000
Page Rank: 3
Приходи: 8000

2. Колко са средномесечните разходи по сайта?
3. Каква е печалбата му? Можете ли да я докажете?
4. ПР-а на сайта последно колко е? 2 или 3?

С риск да си навлека гнева на продаващите ще си задам въпросите:

1. От къде идват тези 400-700 уникални?
2. От къде идват стоките за търговете?
3. Каква е гаранцията че утре няма да пуснете друг сайт с друго име на същата платформа?
4. Можете ли да докажете тия доходи които сте обявили?
5. Цената твърда ли е или подлежи на коментар?
6. В страницата ви във ФБ има някакви потребители които изявяват недоволство, защо не сте им отговорили?

така ...
1. Докато работеше идваха от ФБ реклама+Адлърд+сайтове за обяви+каталози
2. Според стоката - от най-добрия доставчик - дефиниция за добър - най-ниска цена
3. Покупко-продажбата няма да се осъществи чрез преговори по сайт и плащане онлайн, а чрез договор, в който ще си има клауза
4. Да, мога. Сайтът е собственост на фирма - следователно си има ГФО
5. Цената е твърда
6. След уговорката за продажба не съм поглеждал ФБ страницата.

Последно редактирано:

Присъединявам се към въпросите горе. И добавям още:

1. Колко от спечелилите аукциони юзъри са реални? В смисъл не са нацвъкани с цел начален контент. Много ми се повтарят нещо. А и на всеки продукт 'всички наддавания' са един и същ брой.
2. Три месеца не е бил онлайн, така ли?
3. И ако може отговорите тук в темата :) . Моля да бъда извинен, но съм мнителен към юзъри с 13 мнения.

1. Всеки един от предметите е печелен, обаче се замислете как бихте стимулирали хората да се снимат и пращат снимки ?
2. така пише ....
3. Това е тъпо ....

Това нормално ли е всички наддавания да са в рамките на няколко минути

Интервала за наддаване е в размер на 45 секунди ... ако минат 45 сек печели последният....

От: От: Сайт за търгове в реално време

И аз имам няколко въпроса в добавка към горните:

1. Посочили сте 2 пъти приходите и уникалните посетители. На какво се дължи разминаването в цифрите и коя е вярната? Т.е. колко са уникалните посещения и колко са приходите на месец

2. Колко са средномесечните разходи по сайта?
3. Каква е печалбата му? Можете ли да я докажете?

1. Приходите варират - следователно 600-1200 е диапазона на приходи за месец. Цифрата 8 000 лв я сложих защото преди да пусна темата имаше друг сайт за обяви, в който го обявих и там сложих тази цифра - абс. импулсивно. Що се отнася до посещенията - не разбирам какво ви притеснява ? в последния момент видях ще посетителите са за месец => 400-700 уникални на ден.
2. Средномечени - 200-300
3. вече отговорих
4. Докато работеше 3 сега не зная.

4. Докато работеше 3 сега не зная.

ПР е 2. Ако е толкова принципен въпрос за 3700 лв. и никой освен мен и google няма отговор.

Доколкото разбрах всичко е на базата на това, което е било преди три месеца? Да приемем тогава и плащането като вече извършено преди три месеца и да ми предадеш сайта ? Нотариални разходи са за моя сметка.

p.s. Не съм разбирач, така че според теб имам право на глас.

Хайде сега да видим колко е уникален сайта. На време подобни търгове бяха хит. И много хора играеха с надеждата да купят нещо евтино, когато им излизаше скъпо в крайна сметка. Опитах се да се сетя за другите, но както всяка една краткотрайна далавера за изкарване на пари не мога да си спомня, знам само че активно рекламираха в тогавашния easytrader. Един от най-големите беше kupisega.com който го гледам сега няма сайт. Но всички подобни проекти умряха, както явно се е случил и с твоя. Освен това за тези които сме с малко по-дълъг стаж в Интернет е известно, че много от тези сайтове бяха сезирани от КЗП.
Сега се опитваш да продадеш идея от 2009, която не работи през 2011 година.

Намерих една стара тема, която да подкрепи думите ви:

Хайде сега да видим колко е уникален сайта. На време подобни търгове бяха хит. И много хора играеха с надеждата да купят нещо евтино, когато им излизаше скъпо в крайна сметка. Опитах се да се сетя за другите, но както всяка една краткотрайна далавера за изкарване на пари не мога да си спомня, знам само че активно рекламираха в тогавашния easytrader. Един от най-големите беше kupisega.com който го гледам сега няма сайт. Но всички подобни проекти умряха, както явно се е случил и с твоя. Освен това за тези които сме с малко по-дълъг стаж в Интернет е известно, че много от тези сайтове бяха сезирани от КЗП.
Сега се опитваш да продадеш идея от 2009, която не работи през 2011 година.

Намерих една стара тема, която да подкрепи думите ви:
Не си прав. Идеята си е доста печеливша и си работи много добре. Просто в БГ такива неща не издържат по две причини. 1.Тия дето ги правят сайтовете се правят на хитри и пускат ботове. 2.Българските и-нет потребители нямат акъла да разберат простите правила на тая игра и си мислят, че е 100% измама. А в реалност не е.

Не си прав. Идеята си е доста печеливша и си работи много добре. Просто в БГ такива неща не издържат по две причини. 1.Тия дето ги правят сайтовете се правят на хитри и пускат ботове. 2.Българските и-нет потребители нямат акъла да разберат простите правила на тая игра и си мислят, че е 100% измама. А в реалност не е.
Ами така е, ама веднъж като им е тръгнала репутацията... все е едно на Бенатова да повярваш.
Подкрепям напълно alabam4eto - ялова е работата, все едно да си купиш акции от енрон

Получава се омагьосан кръг - потребителите смятат че е измама и са много малко тези, които на истина участват. От друга страна собствениците на тези сайтове са принудени да пускат ботове, защото няма да могат да си избият разходите с толкова малко потребители.

Ситуацията наистина вече е сговнена. Но пък ако си решил да се занимаваш сериозно има доста трикове, с които да се оправи ситуацията.

Горе