Сайт на няколко езика

gynecomastia

New Member
Здравейте , нов съм в форума. Последните няколко дни доста неща изчетох тук, информацията е наистина полезна.

Сега искам да попитам нещо.
Имам сайт на български език. Искам да го преведа на други езици. Само, че не с разни скриптове като гугъл транслейт, а с професионален преводач. Тези чуждоезични копия мисля да ги организирам като отделни сайтове.

1.Предполагам ,че гугъл ще ги индексира като различни сайтове с оригинално съдържание, така ли е?
2. Добра ли е идеята да линкна от българския към новите чуждоезични копия за да се индиксират от Гугъл.
3. Тезли линкове помагат ли за ранка като са от сайт на друг език. Каква тежест имат?

От: Сайт на няколко езика

Еми как виждам аз нещата: почни първо с линкове от англоезични сайтове - без това директориите, социалните мрежи и article директориите са супер много. После линкни ги и от българските социални мрежи примерно.

От: Сайт на няколко езика

Според мен, за стратегията "отделен сайт за всеки език" си е доста добра. Но като чели най-интелигентно ще е да го направиш със субдомейни, за да не плащаш отделни домейни, разбира се можеш да го направиш и с отделни домейни ( но трябва да си направиш сметка да ли приходите от новите сайтове ще върнат инвестицията). Иначе им задаваш на всеки поотделно в web tools за кой регион са и действаш с популяризацията.

от към опции за линк билдинг също е най добре с отделни сайтове :) но е най много работата :) и няма да може най ефикасно да ползва това че текущия домеин е тръстед до някаде но в преспектива е бонбонче :)

Горе