Свобода на словото? Още повече го няма!

monefff

Well-Known Member
Предвиденото наказание е затвор до четири години и глоба от 5 до 10 хил. лв. Проектът е качен за обществено обсъждане на сайта на министерството.

Аз съм навит ако искат да дадът около 30 години затвор, ако някой обиди диктатора > http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1405548

Какво ще кажете?

От: Свобода на словото? Още повече го няма!

Първо да започнат да си спазват предизборните обещания и тогава да наказват хората за това, че имат мнение! Въпреки, че в Чл.39 (1) се казва: Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
Но явно това няма никакво значение.

Напълно нормално е да се приеме такъв закон с оглед на ситуацията в страната. Бойко Борисов е голям фен на Тодор Живков и се опитва да му подражава, а по времето на комунизма е имало точно такъв закон. Хората, които са обиждали властта са влизали в затвора.

Напълно нормално е да се приеме такъв закон с оглед на ситуацията в страната. Бойко Борисов е голям фен на Тодор Живков и се опитва да му подражава, а по времето на комунизма е имало точно такъв закон. Хората, които са обиждали властта са влизали в затвора.

Това е поредното нещо, което потвърждава, че все още сме колония на Русия. Същата политика се води и там.

Това е поредното нещо, което потвърждава, че все още сме колония на Русия. Същата политика се води и там.

Оше един кух димократ само обвивка няма содержание, цза кво се бориш люспо, я незнаю ити незнаеш

:lol: Че това си е европейска практика, ако говориш за неудобни неща в Запада - или панделата, или психиятрия, или в най-добрия случай се превръщаш в маргинал.

Оше един кух димократ само обвивка няма содержание, цза кво се бориш люспо, я незнаю ити незнаеш

Ти като си голям демократ, до сега не съм видял едно градивно, даващо алтернативно решение или идея мнение. Освен да лепиш определения, покажи и друго. :)

Що па язе да са нагърбвам да уча един антикумунис на демокрация, първом не знам далие возможно да приеме нешо ново шото е оловна отливка и ни приема ни предава

Ако патриотизма е антикомунизъм, ок такъв съм. Тогава като няма да ме учиш, а само лепиш определяния по-добре не пиши нищо, защото реално от мненията ти, освен да си храниш собственото его, дргуа полза няма. :)

Че кой ти говори за национализъм, язе за демокрацията дебатирах, ама си верно оловен войник, баси тъпото

Ако не разграничаваш, патриотизъм и национализъм, има ли смисал да дебатирам с теб? :)

Май обичаш да спориш, ама нема познаваш шото язе па обичам да пцувам
Ако се правиш на поголем националист или патриот от мени ши загубиш не само по точки, ко ма разбираш

диктатора

:lol: Че това си е европейска практика

последно?

европейски диктаторски режим? (комбинация от двете възможни, защото не знам на запад да има диктатори за каквито говори @монеф) :D

Ако не разграничаваш, патриотизъм и национализъм, има ли смисал да дебатирам с теб? :)
Човек говорещ за разграничение между патриот и националист не е нито едно от двете.

От: От: Свобода на словото? Още повече го няма!

последно?

европейски диктаторски режим? (комбинация от двете възможни, защото не знам на запад да има диктатори за каквито говори @монеф) :D
Сега като се изравнят долар и евро, ще видиш :)

От: От: Свобода на словото? Още повече го няма!

последно?

Аз не съм писал за европейски диктаторски режим. Говори за нашия диктатор :lol:

С тея налагания на цензури, просто си осигурява постоянни избирания на изборите.. като не можеш да си изразяваш мнението в интернет и извън него, как да го критикуваш?

Закона защитавал партиите от Ислямска Държава.. SERIOUSLY !? Аз имам чувството, че ни мислят за примати..

Горе