biaaro Well-Known Member Рейтинг - 100% 63 0 0 2 Юни 2010 #1 Има ли писател, който да ми напише 5/6 статии на български? Всички на който писах са или затрупани от работа или не ми отговарят. Моля, писателите без работа, пращайте оферти с цена за 500 думи.
Има ли писател, който да ми напише 5/6 статии на български? Всички на който писах са или затрупани от работа или не ми отговарят. Моля, писателите без работа, пращайте оферти с цена за 500 думи.
djidja83 Active Member Рейтинг - 100% 36 0 0 2 Юни 2010 #2 От: Свободен писател на български Здравейте! Аз съм свободна. Ако се интересувате пишете на скайп kalinikol_007
От: Свободен писател на български Здравейте! Аз съм свободна. Ако се интересувате пишете на скайп kalinikol_007
exLc Member Рейтинг - 91.7% 11 1 0 2 Юни 2010 #3 От: Свободен писател на български На каква тема трябва да са статиите ? biaaro каза: Има ли писател, който да ми напише 5/6 статии на български? Всички на който писах са или затрупани от работа или не ми отговарят. Моля, писателите без работа, пращайте оферти с цена за 500 думи. Увеличете...
От: Свободен писател на български На каква тема трябва да са статиите ? biaaro каза: Има ли писател, който да ми напише 5/6 статии на български? Всички на който писах са или затрупани от работа или не ми отговарят. Моля, писателите без работа, пращайте оферти с цена за 500 думи. Увеличете...
biaaro Well-Known Member Рейтинг - 100% 63 0 0 2 Юни 2010 #4 От: Свободен писател на български Намерих човек. Благодаря на всички, които ми писаха.