Семинар - Умения за продажби в интернет2

samba

Active Member
Здравейте ! :)
Онзи ден колега ми изпрати това:

http://i.seminari.bg/

Умения за продажби в интернет 2
21 Юни, 2012
София, Витоша Парк Хотел ****, до Технически Университет

Някой от Вас смята ли да ходи ?
Аз мисля отида :)

Поздрави,

От: Семинар - Умения за продажби в интернет2

за интернет маркетинг ако се говори, мопжеш да си изтеглиш книжки за онлайн маркетинг и реклама от торентите. намери книгата изповедите на един рекламист и още една за рекламата п двете са на дейвид огилви. а той е страхотен автор.

Като ги прегледах ми се виждат сериозни, но ми е любопитно как като са толкова сериозни не са пуснали съобщения по сайтове/форуми като този (Предприемач), т.е. където би имало голям интерес. Това ли са уменията им за продажби? На мен ли ми се струва или не могат да си приложат методите да продадат билетите за този семинар?

Сещам се за една история:
Поканили на интервю специлисти за новите телеграфни станции. Кандидатите си чакали и никой не ги викал да влязат. По едно време се появил забързан леко закъснял кандидат. След малко озъртане веднага се вмъкнал в стаята за интервюто и изненадващо за останалите бил нает. Другите кандидати били много недоволни и попитали защо тях никой не ги е викал и толкова бързо са наели този. Отговорът бил прост. От началото на интервютата отвътре звучал сигнал на морзовата азбука гласящ "Влез".
Щом не могат лесно да разберат едно случайно морзово съобщение, то не са за тази работа.

Re: От: Семинар - Умения за продажби в интернет2

Като ги прегледах ми се виждат сериозни, но ми е любопитно как като са толкова сериозни не са пуснали съобщения по сайтове/форуми като този (Предприемач), т.е. където би имало голям интерес. Това ли са уменията им за продажби? На мен ли ми се струва или не могат да си приложат методите да продадат билетите за този семинар?

Сещам се за една история:
Поканили на интервю специалисти за новите телеграфни станции. Кандидатите си чакали и никой не ги викал да влязат. По едно време се появил забързан леко закъснял кандидат. След малко озъртане веднага се вмъкнал в стаята за интервюто и изненадващо за останалите бил нает. Другите кандидати били много недоволни и попитали защо тях никой не ги е викал и толкова бързо са наели този. Отговорът бил прост. От началото на интервютата отвътре звучал сигнал на морзовата азбука гласящ "Влез".
Щом не могат лесно да разберат едно случайно морзово съобщение, то не са за тази работа.
Последно време и аз се чудя на това нещо. :) Не, че ги упреквам в нещо, но ми е малко странно аз да гоня организаторите да пускат при нас повече информация.
Не искам да ми се обиждат, но е не е редно да учих другите на маркетинг, а ти да не може да си стигнеш до потенциалните си клиенти. Тук форума е отворен за всички и такива събития не само ще са интересни на хората тук, но те пък от своя страна ще поканят други в тяхната ниша. :)

Случката е интересна.

Сега ще проуча малко повече и ще дам информация, като се добера до нея. Аз искам да благодаря за интереса. Искам да спомена в този ред на мисли, че съм бил на лекциите на Калин Каракехайов и винаги ми е било интересно. Сигурен съм, че и този път ще се представи на ниво. :)

Ще пиша по темата.

На мен ще ми е много интересно да отида и да науча нещо ново, да зе запозная с хора в този бранш :)
Аз получих мейл от счетоводителката.. на нея са и изпратили мейл и тя ми го препрати иначе и аз нямаше да разбера

Поздрави,

Здравейте на всички, както обещах, се свързах с организаторите и ви представям техния PR, който подготвиха за тук: Умения за продажби в интернет 2.

Ако някой ще ходи, нека сподели. :) Хубаво е да се знае, кой на къде е. ;)

И на мен ми се ходи, но уви - работен ден :(

Re: От: Семинар - Умения за продажби в интернет2

И на мен ми се ходи, но уви - работен ден :(
Ако те пратят служебно, ще е най-добре. Доста хора го практикуват. Ако са в сферата на маркетинга или гравитираща около тематиката на семинара, няма начин шефа да не го оцени като актив за своя бизнес.

Но ако е нещо друг, ще е адски трудно. ;)

Горе