Сео експерт

devilx

Well-Known Member
Имам нужда от сео експерт или някой който се занимава с това сериозно. Някой който ще ми помогне.. искам да изкарам вкарам 2-3 ключови думи на топ 10 в гугъл.. знам че това е сложна процедура,но имам нужда някой да ми каже с точност какво да направя..

Примерно..

Да хванем някаква подредба и да следваме докато се получи резултата...

Да ми каже днес примерно да добавям във всички директории, във всички соц. мрежи.. директории за статии, какви подобрения да направя за сеото.. т.н. просто да ми помага , да ми казва какво да направя , аз ще направя всичко което ми каже... да следваме резултата докато се получи.. имам също и скрейпбокс ако има нужда от беклинкове..

Здравей,

Не претендирам да съм, но бих могъл да ти помогна. Само ми е нужно малко напътствия. Ще се радвам да помогна. Естествено, изготвянето на плана би отнело малко време, но като цяло, за да уцелиш в десетката е нужно освен знания и умения, базирани на опита, така и добра преценка за нещата, анализи и проучвания.

Скрейпбоксът ще е идеален за развиване на 3th level ресурси за въпросния водещ сайт, както и за подготвянето на списъците. Важно е да се знае кое как да се използва, за да няма издънки. :) Ако има нещо, пиши. Все пак сме се събрали тук да си помагаме, нали? :)

От: Сео експерт

30 статии x 4 лева = 120 лева

субмит на 30-те статии в 20 артикъл директории с линк към сайта, другите 10 статии отиват в блог в blogspot на същата тема.

Субмит на всички 20 артикъл директории в 3 социални мрежи

Субмит на блог постовете в 3 социални мрежи

купуване на 2 линка от +PR3 сайтове към сателита - към 30 лева

1-2 месеца изчакване като през това време се пускат някакви линкчета ей така да ги има

честито

Ей това е схемата, само трябва да има кой да я следва и това е с минимални средства.

Предполагам става въпрос за сайт на български (от подписите ти ми е предположението).

Ето няколко стъпки:
1. Регистрация по всевъзможни директории
2. Наблъскай линкове и от социалките. ако имаш страници, статии и т.н. -> линквай ги и тях в соц.
3. Щом имаш СБ вземи да налинкнеш и линковете от директории и социалки
4. Направи си сателитки. Нека всяка има поне 2 статии със нужните картинки и Онпейдж СЕО.
4.1. Регистрирай ги по директории
4.2. Социалки
4.3. Направи също СБ бласт
5. Събмитни по всички директории за статии
5.1. Направи линкбилдинг на статиите
6. Блог коментари
7. Форумни подписи
8. ФБ, Туитър и т.н.
8.1. Направи им един бласт. Примерно ако имаш страница в ФБ-то налинквай я малко нея.
9. Купи линкове

За сега това се сетих. Успех ;)

Не ми е проблем да седна да пиша статиите , просто това беше идеята да подретя и да направя всичко крачка по крачка.. Мерси за отговорите ще ги следвам..

От: Re: Сео експерт

точно от това имам нужда ,защото незнам кое точно кога да използвам колко време да чакам след като направя едно нещо т.н.

Здравей,

Не претендирам да съм, но бих могъл да ти помогна. Само ми е нужно малко напътствия. Ще се радвам да помогна. Естествено, изготвянето на плана би отнело малко време, но като цяло, за да уцелиш в десетката е нужно освен знания и умения, базирани на опита, така и добра преценка за нещата, анализи и проучвания.

Скрейпбоксът ще е идеален за развиване на 3th level ресурси за въпросния водещ сайт, както и за подготвянето на списъците. Важно е да се знае кое как да се използва, за да няма издънки. :) Ако има нещо, пиши. Все пак сме се събрали тук да си помагаме, нали? :)

Имаш нужда от едно нещо дето го пропускат 90% от хората които търсят някой да им прави СЕО-то или се мъчат сами и после реват че са дали една торба пари и време за тоя дето клати гората
Независимо дали е онлайн магазин или просто сайт който предлага някаква услуга - най важното е да си подбереш правилно думите по които искаш да оптимизираш и след това да им пуснеш една Адуорд кампания да кажем в рамките на един безплатен ваучер стотина лева.
От тази кампания ще разбереш най важното заслужава ли си въобще да се бориш за тези думи - много често се оказва че по дадени думи няма почти никакъв трафик и цялата борба е била напразно - Подобна тема може да прочетеш мисля и на Аланфрот
След като ти мине кампанията вече и сам ще можеш да си прецениш дали да си даваш парите за СЕО и колко да отделиш - например един онлайн магазин може от 50 влизания да прави една продажба ако плащаш средно на клик 10ст една реализация ще ти струва 5лв - ако обаче печалбата от една реализация ти е 2лв явно ще трябва задължително да се бориш да се класираш в серпа.

От: Re: Сео експерт

точно от това имам нужда ,защото незнам кое точно кога да използвам колко време да чакам след като направя едно нещо т.н.

Нали ти написах, каква друга схема чакаш? Почвай да работиш, залагам си 5те звезди, че тая "схема" вдига в 97 процента от нишите в бг на страница 1, само статиите да са кадърни и дълги и да мешаш анкорите.

За футболни прогнози и подобни ще трябва да караш и втори семестър при Алън :)

Горе