Здравейте, аз все още прохждам и се уча с правенето и развиването на сайтове, но съм малко маниак на тема сигурност. Все си мисля, че когато започна да изкарвам да кажем по 200-300$ на месец ще се намери някой недоброжелател, който ще ми влезне в компютъра, ще ми изземе пароли за сайтове, имейли, PayPal и всичко възможно, понеже е гаден и ще ми прати някое вирусче и всичкия ми труд ще отиде по дяволите. Както разбирате от предишното изречение аз съм наистина малко луд на тази тема. Засега си имам само Antivir free, и firewall, която си я има на всеки компютър, но това ми се вижда доста малко. Посъветвайте ме каква допълнителна стена или пък антивиусна или нещо друго да си сложа, така че да имам доста повече сигурност. Какво ползвате вие и какви са ви впечатленията като цяло, дали има голям риск в това отношение, или просто аз си внушавам повече отколкото трябва
Съжалявам, че отварям специално тема за това, но не можах да намеря, сигурно не съм ровил достатъчно, 2 часа търсих и нищо, пфу
Съжалявам, че отварям специално тема за това, но не можах да намеря, сигурно не съм ровил достатъчно, 2 часа търсих и нищо, пфу