Blinky
Owner
Днес имах адски много работа из цяла София и доста обикалят в района на центъра. Реших, че е редно да отворя една тема, тъй като стана малко объркано с тези зони. Имаме цели 2 за момента - синя и зелена, и очакваме да се появи скоро и още една - жълта. Поне това дочух.
Та, за синята знам, че цената вече е 2 лева за един час? За зелената е май левче на час, а за жълтата, която в бъдеще ще се пусне, там даже не знам каква е идеята?
Повече по този въпрос: Какви абсурди срещате край новите зони за паркиране в София
Някой да може да сподели нещо, защото не съм сигурен дали съм и с точна информация и е редно да се знае това. Все пак всеки тича към центъра, за да си свърши нещо. Не би искал най-малкото да не знае кое какво е, нали?
И се питам, в бъдеще дали ще има розова зона, там примерно плащаш в натура или нещо такова.
Та, за синята знам, че цената вече е 2 лева за един час? За зелената е май левче на час, а за жълтата, която в бъдеще ще се пусне, там даже не знам каква е идеята?
СМС-ът е с ДДС
С поскъпването на синята зона всяка стотинка е важна. При купуване на талон от служител той струва 2 лева, а при изпращане на текстово съобщение през мобилния телефон над 2 лева се заплаща и стойността на смс-а. Читатели се оплакват, че служителите на Центъра за градска мобилност са малко и е нужно да чакаш дълго, докато някой се появи наблизо.
Повече по този въпрос: Какви абсурди срещате край новите зони за паркиране в София
Някой да може да сподели нещо, защото не съм сигурен дали съм и с точна информация и е редно да се знае това. Все пак всеки тича към центъра, за да си свърши нещо. Не би искал най-малкото да не знае кое какво е, нали?
И се питам, в бъдеще дали ще има розова зона, там примерно плащаш в натура или нещо такова.