Сирия и Ирак....или ислямски халифат. Има ли нова държава на картата на света!

От: Сирия и Ирак....или ислямски халифат. Има ли нова държава на картата на света!

Малко късно пиша в темата (6 дни са минали), но както и да е. Ето един филм български при това, относно случващото се в Ирак и Сирия. Аз го изгледах целия, имаше и някаква втора част, но повечето работи май се припокриват с 1та.

[video=youtube;1wC2dnj344E]https://www.youtube.com/watch?v=1wC2dnj344E[/video]

От: Сирия и Ирак....или ислямски халифат. Има ли нова държава на картата на света!

Ще става все по-интересно и страшно, Лондон е пълен с бради и вече повишиха опасността от терористичен акт до пред последна степен, но така е прекалената толерантност май води до анархия.

Абе колкото и да се правим на ощипани моми, време си е за кръстоносен поход...

От: От: Сирия и Ирак....или ислямски халифат. Има ли нова държава на картата на света

Малко късно пиша в темата (6 дни са минали), но както и да е. Ето един филм български при това, относно случващото се в Ирак и Сирия. Аз го изгледах целия, имаше и някаква втора част, но повечето работи май се припокриват с 1та.
Най-гнусното е,че САЩ,Саудитска Арабия и НАТО ги защитаваха и финансираха повече от 3 години същите тези уроди,както защитават сега укропите в Киев.

Не е само в Ирак и Сирия. Либия също е почти завзета от радикални ислямисти.

От: Re: Сирия и Ирак....или ислямски халифат. Има ли нова държава на картата на света

Абе колкото и да се правим на ощипани моми, време си е за кръстоносен поход...

Абсолютно те подкрепям, мисля че работата излезе извън контрол вече!

От: От: Сирия и Ирак....или ислямски халифат. Има ли нова държава на картата на света

Най-гнусното е,че САЩ,Саудитска Арабия и НАТО ги защитаваха и финансираха повече от 3 години същите тези уроди,както защитават сега укропите в Киев.

Ами те "талибаните" там (във филма) си го казаха, че дори и те не разбират, как и защо, но им дават пари и оръжие чрез главния щаб на свободната сирийска армия. В същото време ги обявяват за терористични организации от ООН, НАТО, ЕС и др..

Има една много поучителна поредица "Oliver Stone's Untold History of the United States", където с подробности обясняват за всичко случващо се преди втората световна война и след това. Преврати в държави подпомогнати от ЦРУ и т.н. В момента се случват същите неща :)

"Сирия и Ирак....или ислямски халифат. Има ли нова държава на картата на света!"- ИД всъщност е щатска база от нов тип.

Горе