АзТрябва ми системка от две камери и някакъв рекордер. Има ли някой, който се занимава с тези неща или такъв който ги ползва? Бих се радвал на информация от първа ръка, не на инфото в описанията на продуктите. Какви са вариантите за комплект вършещ работа?
Трябва ми системка от две камери и някакъв рекордер. Има ли някой, който се занимава с тези неща или такъв който ги ползва? Бих се радвал на информация от първа ръка, не на инфото в описанията на продуктите. Какви са вариантите за комплект вършещ работа?
Аз не разбрах нищо, пък ти как правиш оферти незнамМоята оферта е 140 лв за IP камера 1.3Mpx (1280x720px)
И 200 лв за FullHD IP камера (1980х1080px)
Реално нищо друго не ти трябва включваш лан кабела в компютъра и записваш с софтуера които идва в комплект...
Аз не разбрах нищо, пък ти как правиш оферти незнам
Пиша, извинявам се за закъснението! Нужни са за малък магазин за аксесоари, 10-12квадрата. Първоначално мислех само за една камера, но тя ще снима само отгоре, а ми се иска да им се виждат и лицата. Бюджет нямам определен, бих искал да чуя вашите мнения, и колко би струвало, за да си направя сметката дали изобщо има смисъл от истински или да сложа бутафорни камери и знаци за видеонаблюдение.
Две такива камери колко памет дневно ще искат? Самите камери с каква светлосила са? А каква е разликата в рекордерите?
Нямам определен бюджет, исках някакъв ориентир. Не търся мега технологии, нямам какво толкова да пазя, по скоро го искам за малко тежест на обекта, ако мога така да се изразя. А и съм напушил с джебчийките и може да ми потрябват доказателства.
Е то кой иска скъпо
Не купувам най евтиното, а най добро като съотношение цена и какво предлага.
Колко памет ще иска на ден, за да преценя колко време да се пазят записите? Ако е един месец?
Джебчийките ме засягат до толкова че посягат на клиенти не стоката.
Някой ден може да ме предизвикат с нещо, та да имам доказателства.
Това колко кадъра в секунда прави? Могат ли да се намалят броя кадри и да прекъсва видеото за да се повиши качеството на самия кадър и да се намали обема на записа?Трансвера при 1.3 е до 4mbps, а на 2мпх до 8. Това не значи че не може битрейта да се свали, с цел оптимизация. А че при оптимално качество ще ти трябва толкова