Оф айде пак със съдийските отсъждания. Тая тема изобщо няма да я коментирам, това изказване е просто жалко.
Играч на Декември казваш? Виждаш ли по-горе скрийншотите. Това са мачовете в които Бербатов е играл. Това, че не е видял топката, не значи, че не е бил на терена.
Не съм казвал нито, че Чичарито, нито, че Уелбек са по-добри, но са млади. Тепърва има на къде да се развиват. Първия е на 23, втория е на 21. Ти какво очакваш, директно от отбора на резервите да влезе в състава и да вкара 50 гола като меси? Виждам, че не следиш футбола, а и не го разбираш. Всеки играч има нужда да се обиграе.
И какво ми говориш за ирационалност пък ти? Ирационален беше самият му трансфер. Направихме грешка като го купихме при изиграни 36 мача и отбелязани 15 гола - това в Тотнъм. САФ се надяваше, че благодарение на силните ни халфове ще може да постигне повече голове - но не стана.
Сезон 2008-2009 - 31 мача (29 като титуляр) - 9 гола
Сезон 2009-2010 - 33 мача (24 като титуляр) - 12 гола
Сезон 2010-2011 - 32 мача (24 като титуляр) - 20 гола - ето това е статистиката, която трябваше да направи и предните 2 години.
Бербатов се купи за да бъде в полза на клуба за 3 години - не повече. Никога не сме имали толкова възрастен нападател, няма и да имаме. В началото на сезона Барби беше на 30, а в средата направи 31. На всички им е пределно ясно, че пред него има още година-две футбол. Уелбек в момента е на 21. Залага се на обигравене на младия играч.
Айде стига с Бербатов, че ми писна на ку*а вече. Направи един добър сезон и що не играе,
а в предните два сезона които беше пълна издънка, а играеше, що никой не роптаеше, а?
Томов може да не са били важни головете на Бербо но ако този сезон беше пускан и имаше шанса да ги вкара щеше да сте шампиони. Но всичко това е в зоната на предположенията - факт е че МЮ загуби и двата преки двубоя и напълно заслужено е втори.
Сега ще ми е интересно да гледам другият голям сейр - Ако Челси спечели ШЛ - как ще сменят треньора
Ако, ако. Ако Видич не се беше контузил, нямаше Евънс да играе на негово място, нямаше да залагаме на толкова млади защитници като Джоунс и Смолинг толкова често в най-важните мачове
Ако Клевърли не беше контузен 1/2 година, най-вероятно щяхме да имаме с 9 точки повече заради градивната му игра.
Но ако-тата са прекалено много. Никой не знае как щяха да се развият събитията. Факт е, че имаше шанс в началото на сезона да играе и не направи нищо. Никой треньор не разчита за титуляр на човек, който може да ти вкара 6 гола за 2 мача, а после в 10 да не оцели вратата.
Заслужено сме втори, признавам. Направихме грешки, паднахме и от Сити. Това ни е мястото в момента, ще видим догодина.