Сити е Шампион - Томов спирай брояча

mantaman

Well-Known Member
Абе аз ли не видях или верно нема тема как Фърги издуха супата

Томов спирай брояча
 
От: Сити е Шампион - Томов спирай брояча

Всичко при Сити беше много пари и късмет! Ако продължението беше 3 минути, нямаше резултата да е 3:2. Щеше да е 2:2 и Юнайтед да са шампиони.
 
От: Сити е Шампион - Томов спирай брояча

E късмет ли беше да загуби 8 точки :D

Ук-ското първеносто е ебаси и черното тото, тука нашите трябва се учат
 
От: Сити е Шампион - Томов спирай брояча

Ако Юнайтед бяха станали шампион, тази титла може би щеше да е една от най-незаслужените им.
 
От: Сити е Шампион - Томов спирай брояча

Всичко при Сити беше много пари и късмет! Ако продължението беше 3 минути, нямаше резултата да е 3:2. Щеше да е 2:2 и Юнайтед да са шампиони.

Ти сещаш ли се миналия сезон Юнайтед колко пъти биха в продълженията ?
212046
 
Re: От: Сити е Шампион - Томов спирай брояча

Не виждам какво подобна тема би търсила в този форум точно ;)

За черното тото - не ми се вярва да го направят толкова открито, просто имаше един момент, който ФА не го направи като хората. Второто полувреме на мача на Сити започна с 2 минути по-късно от този на Юнайтед и на Болтън. В 88тата минута и двата отбора знаеха как са завършили останалите мачове и на Тони Фердандес и компания не им беше проблем да клекнат пред арабите.

Ако Юнайтед бяха станали шампион, тази титла може би щеше да е една от най-незаслужените им.

Абсолютно съгласен съм.

От друга гледна точка пък не съм. Страшно много ме радва подмладяването на състава - за момента не толкова успешно, но за в бъдеще. Отбора преди завръщането на Скоулс имаше най-ниската средна възраст от цялата лига. Предвид това, че 80% от играчите ни бяха на възраст до 24, а тепърва им предстои да навлязат в разцвета на силите си, смея да твърдя, че догодина ще бъдем силни, още по-силни.

Поздравления за Сити. Заслужиха си титлата. Но на фона на разликата в бюджетите и налетите за последните 3 години 1.7 милиарда долара, мисля, че се представихме повече от добре, след като загубихме титлата само по голова разлика.

Сега следва европейското, един луд трансферен прозорец и догодина пак. GGMU :)
 
Проблемът на Сити е в това, че са новобранци. Съставът не е свикнал на напрежението и натоварването и именно затова след блестящият старт, за малко да останат втори. Ако продължат да ги спонсорират и се развива отборът, като свикнат с натоварването и разберат как да си разпределят силите, в следващите 3-4 години вече ще са безспорен лидер както в Англия, така и на Шампионската.
 
От: Сити е Шампион - Томов спирай брояча

Сити имаха преднина от 8-10 точки, която падна. В последствие същото се случи с Юнайтед.

Титлата се реши в последните минути с няколко гола предимство в крайна сметка. В онези 5 минути продължение на мача на Сити букмейкърите определено не са направили няколко-стотин милиарда долара.

Нещо намирисва, ама само на мен ли?
 
От: Сити е Шампион - Томов спирай брояча

Юнайтед не заслужаваше да спечели титлата поради две причини - първо в директните двубои беше по слаб и второ Господ наказа Фърги да останат втори само по голова разлика за това че се подигра с Бербо - не може да не пускаш голмайстора на лигата от предният сезон
 
От: Сити е Шампион - Томов спирай брояча

Юнайтед не заслужаваше да спечели титлата поради две причини - първо в директните двубои беше по слаб и второ Господ наказа Фърги да останат втори само по голова разлика за това че се подигра с Бербо - не може да не пускаш голмайстора на лигата от предният сезон

+1 За първи път съм на 100% съгласен с теб

Факт са в шампионската лига и лига европа ква трагедия са, пък нека имат най-добрия нов състав :D с този си отбор манчовиците ще паднат, от сборен състава на Пеле и неговите връсници с плачебна разлика
 
Стига с това Бербо това, Бербо онова. Не се случва за първи път нападател да остава резерва, набийте си го в главите, пък било то и голмайстора от предния сезон. В началото не беше в добра форма. Не се вписва в плановете за подновяването на състава. Това е положението.
 
От: Сити е Шампион - Томов спирай брояча

Е Ктомов и това е положението, щом нема се впише и те не се вписаха с титлата, чисто и просто.

Нищо успех следващите години и бърза смяна на САФ, че ще ви закопа още
 
Каква смяна на САФ? Ти чуваш ли се какви глупости дрънкаш. Ей за това ме е яд, че Барби отиде в Юнайтед, че с него се появиха и много "фенове" на клуба.

Ще ви го кажа така - Юнайтед и преди бяха в такава ситуация. Годината беше 2005-2006. Отново имаше подновяване на отбора. Отново изиграхме слаб сезон. Какво стана след това? 2006-2007 шампиони в лигата. 2007-2008 шампиони в лигата. 2008-2009 шампиони в лигата. 2007-2008 шампиони в шампионска лига.

Щял да ни закопае? Не знам колко сляп трябва да си да кажеш подобно нещо за най-титулувания треньор в света. В ерата на Висшата лига от 20 сезона има 12 титли. Има ли нужда да коментирам още?

А по-голяма глупост от това "щом нема се впише и не се вписаха с титлата". Барби щеше да ни оправи проблемите в центъра на терена, където нямахме качествен градивен играч ли? Хайде спрете с глупостите. Проблемите ни дойдоха от многобройните контузии, в това число тези на ключовите ни играчи - Видич липсва през почти целия сезон. Наследника на Скоулс - Клевърли липсва повече от 6 месеца. Флечър напусна малко след старта на първенството по здравословни проблеми. Смолинг пропусна голяма част от мачовете заради контузии, същото се отнася и за Джоунс.

Накратко - контузиите тази година ни съсипаха, не липсата на Бербатов.
 
От: Сити е Шампион - Томов спирай брояча

Аз никога не съм бил Фен на Ман, знаеш го - а съм им симпатизирал. Чудно ми е как миналия сезон изнесе висчко , докато руни се чудеше топката за какво става, да се рита или гледа или да не се пипа.

Нали ти бе ясно че ако Бербатов бе Англичанин, не само щеше всички да играят за него, ами и сфирки на уембли щеха му правят и че е най-големия играч в историята. И в знак на благодарност, взе чикчирика и шебека, единия дето вкарва с всяка част от тялото и пасовете за него са невиждано понятие или еко брикета Шебека дето търич като права лопата, рунито е биче знаем го дава акъли на Меси как да играе, докато гледа по тв-то мачове от шампионската. На един Видич не може разчиташ добре го знаеш.

А за САФ достатъчно показатлно е преднамереното му алогични поведение - премина цикъла си от гениалност към егоцентирчност до аргонрност и висене на стари ларви, трябва обновление и там горе.

Реално защо паднаха? Ами отпаднаха заради невероятното лоби и тотални съпорт, който имат който убива всичко, точно затова трябваше паднат последните, купи просто бяха огоромен въздух под налягане и само Вандерсар помагаше да не е плачебно. Този сезон всичко бе покзателно в него и то от много години пукна се славата, дори бих се обзаложил че няма станат шампиони догодина че и по и по, Челси дръпнаха, Сити и те А Ман хващат пътя за надолу и лошото и че докато падат ще се късат ги съпортват, ей заради това е може би проблема. А Бербатов просто, всички които го изпитваме уважение към него, го отдаваме на кармата това. Фактите ги изредих по рано.

Пак казвам успех им желая, бърза смяна на САФ, защото там нещата не са надобре
 
От: Сити е Шампион - Томов спирай брояча

Томов не съм фен на Бербатов - ама той не е във форма щото има контузия - вика му се треньорска контузия
Отношението към Бербо е съвсем целенасочено всичко тръгна от една много хашлашки бита и пропусната дузпа във важен мач - след този случай Фърги явно не може да му прости и умишлено започна да не го пуска - както казах не съм му фен на Бербо обаче евалата му че нито веднъж не почна да реве по медиите че не го пускат и тн.

Миналата година Бербо стана голмайстор от нищото - пускаха го в половинта от игралното време и накрая Фърги умишлено май не го пуска последните мачове и можеше да загуби борбата за голмайсторският приз.
Фърги може да е велик специалист но вече е едно малко старо изкуфяло сърдито старче което ако имаше малко акъл в главата щеше да спре кариерата си след спечелването на ШЛ.

Блеки е прав за Руни и Бербо - Руни ги прави на луди гъби щеше да ходи в сити щеше да ходи незнам къде докато не му направиха космическа заплатата и ако не играеше целият отбор за него нямаше да прави повече от 10 гола на сезон.
 
Отново дрънкаш пълни глупости. Нито знаеш какво е положението в отбора, нито пък си фен (както ти каза по-горе) и не се задълбочаваш до толкова в играта, тактиката и трансферната ни политика.

И понеже ми писна да дрънкате глупости, щото виждаш ли Барби е българин. Ето ти малко статистика. Голмайстор бил, нали? Окей!

Да бе ама се е разписал в 11 от изиграни от него 32 шампионатни мача при 38 възможни. Изнесъл бил сезона? Айде бе, 11 от 38? А в другите турнири? Карлинг, ФА, ШЛ?

Хайде да ти го покажа, че да разбереш колко решаваща заслуга имаше тогава

4768221J.png

4768214E.png

4768213S.png

4768212G.png

4768211i.png

4768210T.png


Разписвал се е, да. Но в повечето случаи за статистиката. Мачовете в които головете са му били важни се броят на едната ръка. Иначе казано 5 мача от общо 38. А сега погледни скрийншотите и виж колко непостоянен е бил.

Тази година пропусна шанса си да се докаже още в началото с мачовете в Карлинг Къп, където беше титуляр.

Аз бях до тук с темата. Няма какво да обяснявам неща, които не следиш, но само защото Барби играе(ше) там в момента се налива масло в огъня.
 
От: Сити е Шампион - Томов спирай брояча

Томов може да не са били важни головете на Бербо но ако този сезон беше пускан и имаше шанса да ги вкара щеше да сте шампиони. Но всичко това е в зоната на предположенията - факт е че МЮ загуби и двата преки двубоя и напълно заслужено е втори.

Сега ще ми е интересно да гледам другият голям сейр - Ако Челси спечели ШЛ - как ще сменят треньора
 
И още малко статистика (само от ВЛ)
Сезон 2011-2012:
Мачове 38; Победи 28; Равенства 5; Загуби 5; ВГ 89; ПГ 33; Точки 89
Сезон 2010-2011
Мачове 38; Победи 23; Равенства 11; Загуби 4; ВГ 78; ПГ 37; Точки 80

Равносметка - този сезон имаме 5 победи повече, 6 равенства по-малко, една загуба повече, вкарали сме с 11 гола повече и сме допуснали с 4 по-малко. Точките са ни с 9 повече. Иначе казано - играли сме по-добре, атаката ни се е подобрила, защитата също. Факт е, че и Сити си подобриха играта. Догодина очаквам отново същата битка.

Тръгнали сме били на долу? Не бих казал. Имаме страхотни млади играчи. Това е което не съумяваш да схванеш, думичката МЛАДИ и именно защото са млади и нямат нужния опит прегоряха в някои мачове - за това и нямаме титла тази година. Отново погледни горния ми пост за сезон 2005-2006, когато положението беше абсолютно същото.
 
От: Сити е Шампион - Томов спирай брояча

Ктвомов, я дай статистика за всичките съдийски отсъждания във ваша полза. И колко пъти Младите играчи са ги помилвали.

А иначе за стат, кой бе играя на месец Декемрви и от тогава не е видял топка?

Не ми казвай че Чикчирика Уебека, са по добри от бербо, виж за този сезон колко мача колко гола виж колко мин колко гола и пак си правим сметки. Не може на края на сезона те смчакат психически и после 1 мач ти дадът и да не се докажеш - казвам че е тенденциозно всичко.

И виж още едно нещо за ирационалност, Бербо има перфектна статистки, не купуваш играч просто щото после ще го сменяш с по млад, :D това е ирационланост за която говорим в дъртия

А да не говорим лудостта от играч на сеозна да не види топка, това е за вас феновете подмладяване - ако си кадърен ще играеш докато те изцедят или те конутузият.

Айде представи си Рунито от др сезон да не играе :D :D :D
 
Оф айде пак със съдийските отсъждания. Тая тема изобщо няма да я коментирам, това изказване е просто жалко.

Играч на Декември казваш? Виждаш ли по-горе скрийншотите. Това са мачовете в които Бербатов е играл. Това, че не е видял топката, не значи, че не е бил на терена.

Не съм казвал нито, че Чичарито, нито, че Уелбек са по-добри, но са млади. Тепърва има на къде да се развиват. Първия е на 23, втория е на 21. Ти какво очакваш, директно от отбора на резервите да влезе в състава и да вкара 50 гола като меси? Виждам, че не следиш футбола, а и не го разбираш. Всеки играч има нужда да се обиграе.

И какво ми говориш за ирационалност пък ти? Ирационален беше самият му трансфер. Направихме грешка като го купихме при изиграни 36 мача и отбелязани 15 гола - това в Тотнъм. САФ се надяваше, че благодарение на силните ни халфове ще може да постигне повече голове - но не стана.

Сезон 2008-2009 - 31 мача (29 като титуляр) - 9 гола
Сезон 2009-2010 - 33 мача (24 като титуляр) - 12 гола
Сезон 2010-2011 - 32 мача (24 като титуляр) - 20 гола - ето това е статистиката, която трябваше да направи и предните 2 години.

Бербатов се купи за да бъде в полза на клуба за 3 години - не повече. Никога не сме имали толкова възрастен нападател, няма и да имаме. В началото на сезона Барби беше на 30, а в средата направи 31. На всички им е пределно ясно, че пред него има още година-две футбол. Уелбек в момента е на 21. Залага се на обигравене на младия играч.

Айде стига с Бербатов, че ми писна на ку*а вече. Направи един добър сезон и що не играе, а в предните два сезона които беше пълна издънка, а играеше, що никой не роптаеше, а?


Томов може да не са били важни головете на Бербо но ако този сезон беше пускан и имаше шанса да ги вкара щеше да сте шампиони. Но всичко това е в зоната на предположенията - факт е че МЮ загуби и двата преки двубоя и напълно заслужено е втори.

Сега ще ми е интересно да гледам другият голям сейр - Ако Челси спечели ШЛ - как ще сменят треньора

Ако, ако. Ако Видич не се беше контузил, нямаше Евънс да играе на негово място, нямаше да залагаме на толкова млади защитници като Джоунс и Смолинг толкова често в най-важните мачове :) Ако Клевърли не беше контузен 1/2 година, най-вероятно щяхме да имаме с 9 точки повече заради градивната му игра.

Но ако-тата са прекалено много. Никой не знае как щяха да се развият събитията. Факт е, че имаше шанс в началото на сезона да играе и не направи нищо. Никой треньор не разчита за титуляр на човек, който може да ти вкара 6 гола за 2 мача, а после в 10 да не оцели вратата.

Заслужено сме втори, признавам. Направихме грешки, паднахме и от Сити. Това ни е мястото в момента, ще видим догодина.
 

Горе