От: Слави Бинев и Шамара тотално унижиха правителствената БУНАК ТВ БТВ - Преди Обед
А Слави Бинев като какъв се явява тук?!?
Това си е добра ниша - Хейт към предните, винаги е вървяла. Самият Бойко така дойде на влас, и все още си процедира по подобен начин - намеква от време на време предните какви били.
Ала не разбирам, тва Мишето е парче от класа...
Тая прословута негова песен е просто силен жокер на ПиАр-а му, тъй като се позабрави името му. Замисъла е като цяло прост, мен лично не ме впечатляват подобни песни, в случая същата ме отврати!!!
Герб ги подкрепям единствено, през цялото им управление за това че му потърсиха отговорност за песента. Това си беше наистина гавра за мен, а и не само.
В следствие проекта му извади карти от друго тесте в същата игра, контра атака - Правителството, че и Бойко едва ли не го нападнали заради думичката Герб от песента - Пълна простотия... и да е не ми дреме, ако не беше изсрал това лайно за флага (Което е факт), щях да го подрепя.
И никой нямаше да му направи нищо 100 про, той сам се направи мъченик това да ви е ясно.
Сега и добри изстории си е сътворил, чудя се какви ли филми гледа като се надруса, че и очилата не сваля, да не му се виждат зениците...
Всичко е пропаганда, на друго не ми мирише.
Като видях по рано темата за партията на Бинев, и подкрепата му по това Толкова важно нещо за пенсионери, работници, болни и деца - народа - нещата ми се наредиха като пъзел!
А във въпросната партия има повече мутрагени, льольовци и тарикати даже от Гроб... самото и име не е по различно.
Внимавайте в избора си, че тук става въпрос за нещо явно доста силно, щом Боко не е можал да го спре.
Съществуват схеми и канали с тия герои на книгите на Стоев, някои имена се срещат видно...
Това ще да е мисля последната присъда на България, на фона на формациите по света и Европа.
След "Новия" мандат може и да не е останало нищо за взимане, което ще е краят на тази Държава...