Слагане на Адсенс реклами в клипче на YouTube

lastsentinel

Active Member
Възможно ли е и някой знае ли как можем да поставим адсенс реклами като се натисне да се стартира клипчето и примерно да седят 5-10 секунди и после да се махнат автоматично ?

Последно редактирано:
От: Слагане на Адсенс реклами в клипче на YouTube

Трябва ти къстъм флаш плейър. Не вярвам някой да ти каже как става или да ти го направи безплатно.

Между другото Г разрешават ли такива неща?
Скоро гледах мисля че в инсталатора на KMPlayer-a имаше адсенс :)

Реклами в YouTube могат да слагат само участниците в партньорската им програма. В нея не се приемат българи.

Имах предвид като отвориш сайт за флаш игри и като натиснеш да играеш дадена игра, изскача един прозорец с гугъл реклами за 10-15 секунди и после си почва играта :)

Може да се направи с js. Един div със z-index:10 се показва. С setTimeout след 30 сек примерно му се сетва display:none и се показва играта отдолу.

Реклами в YouTube могат да слагат само участниците в партньорската им програма. В нея не се приемат българи.

От къде си сигурен, че не се приемат?

Може ли да ми дадеш линк да видя :)

И освен това, за да си сложиш реклама на клипче то трябва да има суууууупер много гледания и да е авторско.

Е ти много изчерпателен линк ми даде...
Както и да е видях, каквото исках да знам. Наистина не приемат хора от България, но пък надявам се ако човек предложи нещо с много гледания и авторско не виждам защо да не го приемат независимо от коя страна е. Просто трябва да се пробва :)

Горе