Служебното правителство 2014 и влиянието на САЩ

Попадна ми един списък на служебното правителсто - изглежда са подбирани по признак "връзки със САЩ".

"Списък на временното правителство. И да не си помислите, че България се управлява от САЩ, нищо подобно, само малко съвпадения има.
1. Вицепремиерът по икономическа политика и министър на регионалното развитие и на инвестиционното проектиране - Екатерина Захариева - Консорциум "Джейкъбс енд Асошиейтс Юръп Лимитид” САЩ;
2. Вицепремиерът по социална политика и министър на труда и социалната политика проф. Йордан Христосков - експерт по голям брой проекти на Световната банка, Организацията за икономическо сътрудничество и развитие ВАШИНГТОН – САЩ;
3. Вицепремиер по правосъдие, вътрешен ред и сигурност и министър на правосъдието Христо Иванов – координатор на проекти в рамките на Инициатива за Върховенство на закона на Американската асоциация на юристите (American Bar Association - Rule of Law Initiative) САЩ, Специализира във Fulbright/Hubert Humphrey Fellowship Program, Washington College of Law, ВАШИНГТОН – САЩ;
4. Вицепремиерът по управление на средствата от ЕС Илияна Цанова - следдипломна квалификация по финансов мениджмънт от университета “Джордж Вашингтон” САЩ, стипендиант на USAID и университета Джорджтаун САЩ, работила в отдел анализ на финансови злоупотреби и съдебни експертизи в Делойт-Вашингтон САЩ;
5. Министър на икономиката и енергетиката Васил Щонов - завършва Университета на ПЕНСИЛВАНИЯ-САЩ;
6. Министър на транспорта Николина Ангелкова - възпитаник на Harvard Business School БОСТЪН-САЩ;
7. Министър на образованието и науката Румяна Коларова - Председател на Управителния съвет, на "Център за изследвания и политики за жените" (ЦИПЖ), наследник на Програма "Проблеми на жените" на Институт "Отворено общество" (СОРОС)!
8. Министър на отбраната Велизар Шаламанов- Преминал е курсове в САЩ, съосновател на Сдружение "Джордж Маршал“ – България (NB: Джордж Кетлет Маршал е началник на Генералния щаб на САЩ по време на Бомбардировките над София от ВВС на САЩ 1941-1944);
9. Министър на външните работи Даниел Митов - участва в програмите за обмен "Маршал“ на Marshall Memorial Fund, От есента на 2010 г. работи за Националния демократически институт (НДИ) на САЩ;
10. Министър на околната среда и водите Светлана Жекова - специализирала "Международни отношения с Европейския съюз, Развитие на Общия пазар“ в American University, School of International Services във Вашингтон-САЩ административен асистент в Washington College of Law, Вашингтон-САЩ;-

От: Служебното правителство 2014 и влиянието на САЩ

По-добре САЩ, отколкото Русия!

Изглежда, че БСП не са толкова проруско настроени след като подписаха договор с Уестингхаус, преди време позволиха на САЩ да изградят бази тук и ако им беше продължил мандата - щяха да доведат либийски терористи да тренират на българска земя

Чудно ми що се Абите да ги делите на партиен принцип, като интереса и кинтите, от които се ръководят ВСИЧКИ наши политици са надпартийни?:)

Чудно ми що се Абите да ги делите на партиен принцип, като интереса и кинтите, от които се ръководят ВСИЧКИ наши политици са надпартийни?:)
Ич не ти личи да си руса!
Вий,май,на театър не сте ходили, сменят се актьори, постановки но рядко и шефовете за кулисите.

Ич не ти личи да си руса!
Аз съм разработка на военните - за заблуда на врага.:wink: Мерси, все пак!

не ти де отдава да мислиш :) поне аз не се "'абя" :mrgreen:

Важното е, че на теб ти се отдава да се държиш, като задник - продължавай смело, с това ще те запомня.:wink:

Важното е, че на теб ти се отдава да се държиш, като задник - продължавай смело, с това ще те запомня.:wink:

Ти не се държиш по-различно като влизаш в темата и обясняваш, че съм се абил.
Чудно ми е какво значение има за теб това, че аз се хабя? И защо въобще го приемаш като хабене?
не може да пишем само в "предприемаческо разпускане" и другите теми-пумии

Ти не се държиш по-различно като влизаш в темата и обясняваш, че съм се абил.
Чудно ми е какво значение има за теб това, че аз се хабя? И защо въобще го приемаш като хабене?
не може да пишем само в "предприемаческо разпускане" и другите теми-пумии

И защо пък само ти възприе думите ми, като лична нападка и на нож?
Не се опасявам, че ще се изхабиш, като пишеш в темите - ако така си възприел нещата.
В случая имах предвид, че се палите излишно в спорове, които са безпредметни, понеже партийната принадлежност на родните политици не ги отличава един от друг. Ако имаш агументи против моето мнение ги изложи културно. Аргументите ти към личността ми можеш да даваш на ЛС, въпреки, че съм запозната с отношението ти към мен и мога да те уверя, че чувствата ни са взаимни - даже моите може би са по-силни.:)

В случая имах предвид, че се палите излишно в спорове

защо да е излишно?
то по тази логика, раздел "политика" не трябва да съществува?

пак питам: "Предприемачеко разпускане!" ли е алтернативата?

защо да е излишно?
то по тази логика, раздел "политика" не трябва да съществува?

пак питам: "Предприемачеко разпускане!" ли е алтернативата?

Абе ти верно ли си такъв буквалист, та не ме разбираш? Пиши където и колкото искаш - мисълта ми беше, че изразходвате ценни нерви и енергия в безсмислени спорове, но щом ви кефи сте свободни да го правите, разбира се.
Леле, норт - по-зъл и сприхав от жена в ПМС си.

Първо не изразходвам никакви нерви и енергия за да напиша това:
Изглежда, че БСП не са толкова проруско настроени след като подписаха договор с Уестингхаус, преди време позволиха на САЩ да изградят бази тук и ако им беше продължил мандата - щяха да доведат либийски терористи да тренират на българска земя

Второ - искаш да кажеш, че темата "Предприемачеко разпускане!" е по-смислена?

Второ - искаш да кажеш, че темата "Предприемачеко разпускане!" е по-смислена?

Норт, и телефонния указател съдържа повече смисъл от жалките ти напъни да се правиш на важен и умен. Айде у лево и не се занимавай с мен.

Норт, и телефонния указател съдържа повече смисъл от жалките ти напъни да се правиш на важен и умен. Айде у лево и не се занимавай с мен.

Не се правя..идваш и казваш, че се хабя с тази тема, а ти се пилиш с Предприемачеко разпускане!
:shock:

само виж колко смешно звучи..и после пак се чуди защо приемам нещата буквално

Не се правя..идваш и казваш, че се хабя с тази тема, а ти се пилиш с Предприемачеко разпускане!
:shock:

Колко дни остават до цикъла ти, че трудно се търпиш?:wink:
Както виждаш пиша и в други теми, не само в разпускането - и се включвам по-адекватно от теб в момента.
Разпускането е за ''разпускане'' - не е задължително за никой, особено за дребни, сприхави човечета, които не могат да се забавляват.

Държиш сметка и даваш определения на база това кой къде пише. Аз примерно не те следя къде пишеш...но във "предприемаческо разпускане" едва ли изказваш мнения като това в тази тема.

определено ще е оффтопик, защото там обсъждате много важни закономерности
и колко време още ще разпускате? не се ли разпуснахте прекалено много?

Държиш сметка и даваш определения на база това кой къде пише. Аз примерно не те следя къде пишеш...но във "предприемаческо разпускане" едва ли изказваш мнения като това в тази тема.

определено ще е оффтопик, защото там обсъждате много важни закономерности
и колко време още ще разпускате? не се ли разпуснахте прекалено много?

Нуждата от почивка и разпускане е ежедневна при нормалните хора, така че надявам се вечно - не сме се разпуснали достатъчно. След като темите във форума не са задължителни за никого не виждам какъв ти е проблема?

Никогане съм държала сметка кой къде и защо пише, просто така реших да построя изречението си. Ако знаех, че ще попадна на тежък социопат, който ще направи такъв проблем щях да изкажа мнението си по друг начин.
Ако още някой от участниците в спора, който прекъснах се е почувствал също толкова засегнат, колкото Нортрант да сигнализира - обещавам да поднеса искрени извинения на всички.
Ако не се появи друг обиден ще считам, че Норт е дребно злобно човече, което се чуди как да се заяжда.:)

Нека по-умния отстъпи ;)

Горе