Браво на човека, аз пък му се кефя и ще взема да отида да ги видя на живо тия смартфони и лаптопи. По-добре брандиран китаец и парите да отиват при българин, отколкото боклучави телефони от алиекспрес-а.
Човекът е направил това, което много хора правят с дропените домейни. Видял е "дропен домейн" и го регистрирал. Сега ще материализира находчивостта си от хората, които изпитват носталгия по тази марка
Аз съм цъкал на компютър "Правец" и честно казано съм доволен. А колкото до производството, там е евтина работната ръка.
Почти всички набори до 87 сме цъкали на Правец.
А някъде характеристики могат ли да се прочетат. Ако е по-добър от сегашното ми Леново за тия пари, ще се пусна. Дано да са го докарали от към параметри. Да, и за бранда бих дал пари, разбира се. Имам все приятни спомени от тази марка.
Аз бих си взел това
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1552950
Някой има ли обективно ревю за него?. Трябва ми за тестване и ми харесва идеята и цената. Знам, че е китаец, ама искам и гаранцията все пак. Същия апарат в момента в Китай върви по 70$, така че 30-40 лв. за доста по-голяма сигурност не са кой знае колко много пари. Пък и все пак е направен за БГ пазара и ще е малко по-човешки.