D dimdoff Member 10 Януари 2010 #2 От: Смс хостинг tigroto каза: Знаете ли някой смс хостинг Увеличете... HOSTSEAN.COM
M Mishel Nikolova New Member 28 Ноември 2013 #3 От: Смс хостинг tigroto каза: Знаете ли някой смс хостинг Увеличете... аз ви предлагам smshost.biz
fifi Well-Known Member 5 Декември 2013 #6 От: Смс хостинг rutera каза: последния съм доволен носят на натоварване. Увеличете... Пази боже! Не е вярно! Ако смяташ, че да търпят натоварване от 20 човека и не повече, при което те карат да минаваш на ВПС... :Х Не МЕРСИ!
От: Смс хостинг rutera каза: последния съм доволен носят на натоварване. Увеличете... Пази боже! Не е вярно! Ако смяташ, че да търпят натоварване от 20 човека и не повече, при което те карат да минаваш на ВПС... :Х Не МЕРСИ!
rutera Active Member 6 Декември 2013 #7 От: Смс хостинг Ами при мен се случи така че минах на най високия план и си държи по 350 постоянно .. е има забалешки но стават поне за момента.
От: Смс хостинг Ами при мен се случи така че минах на най високия план и си държи по 350 постоянно .. е има забалешки но стават поне за момента.