От: От: Смъртността на Българите - Една от Най-Високите в Света.
Ела ми бейби да видиш дали съм женско, или тролче. Не се спря сума и време да ревеш и тролиш по всички политически теми на мен тръгнал да ми казва трол, даже и в разпускането влизаше да се заяждаш и ти и бърнито!!!
Обаче щом имаш желание ела, ще се разберем по женски дето се казва. Балък. Аре бегай за парички до бокича, че взе парички и има да раздава!!!
Не знам мъжко ли си женско ли си хермафордитско ли си не знам, все ми е тази а като те гледам и къв си тъмен ме е страх да питам повече, но знам че нямаш достойнство и сам го доказа. Не знам какво ти става тези седмици, но тотално изтрещя и за справка, ако пак нещо си забравил моли Блинкито или Куула ти припомни, че ти ме скачаш и се държиш като ощипана девойка и като нямаш какво да кажеш смислено почваш с емоционалните си падения със климакс от смъртни заплахи. Като нямаш аргументи поне не пиши. Стига си правил тролски изпълнения и стига си го играл жертват спри се се и се стегни. Вземи акъл малко от Редрума, нали го уважаш пиши нещо по темата, ако ли не то тогава си трай.
Пак ми е много чудно какво се драчиш с мен при положение нито си писал в темата преди мен, нито нещо съм адресирал до теб?!?
Не знам, кой раздава пари, но явно ги разбираш, аз с жълти стинки и мишкарски дейности не се занимавам, имам достатъчно акъл умения и знания жертвал съм много за тях, така че пари някой да ми дава като на теб нямам потребност, аз сам ги изкарвам именно с онова нещо, което му се вика инициативност и креативност, но лешперите като теб не могат го разберат. Хайде спри да тролиш
Ще съм благодарен просто, ако спреш ме цитираш във всяка тема, в която нищо не съм адресирал към теб, както например тази и много други, особено онази на 3-ти Март,
където поста ми абсолютно с нищо не беше адресирана към теб и именно допълваше темата за силата на БГ, но тролският ти мозък не можа го калкулира, а уж си програмист.
ПП И да Атака беше в управлението, то цяло правителство имаше благодарение на златното пръстче, но това вече се забрави нали?
С уважение и към автора и към темата спирам да пиша, защото нова форма на тролско емоционално проявление от тролчето уни не искам да виждам, а на дали и другите искат - казах какво трябваше по темата.