Смъртността на Българите - Една от Най-Високите в Света.

Green Bars

Well-Known Member
Тъй, тия дни излезна новото издание на ЦРУ , където поставят България на 6-то място в света по смъртност на населението с 14,31 /1000
Гледах после и данните на НСИ и там даже цифрата е по лоша, цели 15 на 1000.

Та явно всички комунисти , визирам ГЕРБ, БСП, НДСВ, Патриоти, Атака, Реформатори и прочее бачкат яко за ликвидацията на българите.
Ако на везните сложим и това, че вече се раждат повече тъмнокожи положението е повече от катастрофално!

От: Смъртността на Българите - Една от Най-Високите в Света.

Вярно е. В Сомалия, Намибия и Руанда, примерно, смъртността е по-малка, отколкото при нас.

Значи в тоя форум досега са регистрирани 20,627 та да очакваме поне 309 човека да дадат фира до края на годината.....пу да не съм аз!!!!!!

E то много трудно да се досети човек, като за 25 години 2 милиона и косур напуснаха страната и то само млади и здрави, разбира се че ще сме в началото на смъртността ...

Смъртността се изчислява брой умрели на 1000 живи.

Едно е тези живи да са на 65, друго е живите да са на 25.

Както блекити каза, има 2 милиона емигрирали - и то хора в активна възраст - млади и здрави.

Демек от 9 милиона живи - извади 2 милиона млади и здрави и просто няма как този показател да не падне.

Просто населението застарява, има демографска криза, сложи и емиграцията и затова смъртността е висока.

А иначе за да се оправи показателя смъртност ти трябва младо население - демек да се раждат хора и да се множи населението - тогава показателя ще се подобри.

По-важният показател е средна продължителност на живот. Там се покачва - колкото и странно да е.

Да се прекръстя, до одеве плю режима преди 25 години сега пък тук си писал, че било нормално. :lol:
Ей това нямате спирка направо бе... :shock:
E то много трудно да се досети човек, като за 25 години 2 милиона и косур напуснаха страната и то само млади и здрави, разбира се че ще сме в началото на смъртността ...

Да се прекръстя, до одеве плю режима преди 25 години сега пък тук си писал, че било нормално. :lol:
Ей това нямате спирка направо бе... :shock:

Женско платено тролче, какво пак не разбра? Нали от този любим режим, за няколко години над 1 милион напуснаха, другото е дело на комунисите наречени БСП дофалираха страната и удариха дъното. Какво да искаш повече?!? Когато ти избягат 2 милиона, дори и една и съща да е смъртността в абсолютна стойност като процент ще се отрази след като се махнат 2 милиона ( ако не зацепваш едно е 10к умрели на 10 милиона друго е пак 10к умрели на 7 милиона)- толкова ли е трудно да направиш 2 и 2, нали по-горе данните са дадени в промили - ужким има цифри трябва ги разбираш тези неща и логическото мислене също иначе къв програмист си или си просто трол?

От: От: Смъртността на Българите - Една от Най-Високите в Света.

Ела ми бейби да видиш дали съм женско, или тролче. Не се спря сума и време да ревеш и тролиш по всички политически теми на мен тръгнал да ми казва трол, даже и в разпускането влизаше да се заяждаш и ти и бърнито!!!
Обаче щом имаш желание ела, ще се разберем по женски дето се казва. Балък. Аре бегай за парички до бокича, че взе парички и има да раздава!!!
Женско платено тролче, какво пак не разбра? Нали от този любим режим, за няколко години над 1 милион напуснаха, другото е дело на комунисите наречени БСП дофалираха страната и удариха дъното. Какво да искаш повече?!? Когато ти избягат 2 милиона, дори и една и съща да е смъртността в абсолютна стойност в процент ще се отрази след като се махнат 2 милиона - толкова ли е трудно да направиш 2 и 2, нали по-горе данните са дадени в промили - ужким има цифри трябва ги разбираш тези неща и логическото мислене също иначе къв програмист си или си просто трол?

Уни, стига си осирал темите бе брат. Пиши по темата, ако имаш и с аргументи. Репорт за мненията в тая тема, които са офф. Полит. секцията може и да е интересна, обаче от известно време само псувни и обиди дае.

Ок, спирам братле, но и на мен ми прецака темата за празника, и не само тази господинът. Иначе по темата не само по смъртност сме по-назад от тези държави, а и по доходи.
Само да поправя автора, който си ми е симпатичен, че Атака единствена не е била в управлението и не мисля, че трябва да се слага под общ знаменател с останалите!
Уни, стига си осирал темите бе брат. Пиши по темата, ако имаш и с аргументи. Репорт за мненията в тая тема, които са офф. Полит. секцията може и да е интересна, обаче от известно време само псувни и обиди дае.

От: От: Смъртността на Българите - Една от Най-Високите в Света.

Ела ми бейби да видиш дали съм женско, или тролче. Не се спря сума и време да ревеш и тролиш по всички политически теми на мен тръгнал да ми казва трол, даже и в разпускането влизаше да се заяждаш и ти и бърнито!!!
Обаче щом имаш желание ела, ще се разберем по женски дето се казва. Балък. Аре бегай за парички до бокича, че взе парички и има да раздава!!!

Не знам мъжко ли си женско ли си хермафордитско ли си не знам, все ми е тази а като те гледам и къв си тъмен ме е страх да питам повече, но знам че нямаш достойнство и сам го доказа. Не знам какво ти става тези седмици, но тотално изтрещя и за справка, ако пак нещо си забравил моли Блинкито или Куула ти припомни, че ти ме скачаш и се държиш като ощипана девойка и като нямаш какво да кажеш смислено почваш с емоционалните си падения със климакс от смъртни заплахи. Като нямаш аргументи поне не пиши. Стига си правил тролски изпълнения и стига си го играл жертват спри се се и се стегни. Вземи акъл малко от Редрума, нали го уважаш пиши нещо по темата, ако ли не то тогава си трай. Пак ми е много чудно какво се драчиш с мен при положение нито си писал в темата преди мен, нито нещо съм адресирал до теб?!?

Не знам, кой раздава пари, но явно ги разбираш, аз с жълти стинки и мишкарски дейности не се занимавам, имам достатъчно акъл умения и знания жертвал съм много за тях, така че пари някой да ми дава като на теб нямам потребност, аз сам ги изкарвам именно с онова нещо, което му се вика инициативност и креативност, но лешперите като теб не могат го разберат. Хайде спри да тролиш

Ще съм благодарен просто, ако спреш ме цитираш във всяка тема, в която нищо не съм адресирал към теб, както например тази и много други, особено онази на 3-ти Март, където поста ми абсолютно с нищо не беше адресирана към теб и именно допълваше темата за силата на БГ, но тролският ти мозък не можа го калкулира, а уж си програмист.

ПП И да Атака беше в управлението, то цяло правителство имаше благодарение на златното пръстче, но това вече се забрави нали?

С уважение и към автора и към темата спирам да пиша, защото нова форма на тролско емоционално проявление от тролчето уни не искам да виждам, а на дали и другите искат - казах какво трябваше по темата.

Последно редактирано:

Горе