Смяна на антивирусна

cloc

Member
Използвам Bitdefender / много доволен /но много бави компа...за сега съм се спря или на Nod32 Internet Securety или AVG Internet Security...последни версии.
Дайте съвет с коя да заменя Bitdefendera.

От: Смяна на антивирусна

Аз лично не обичам много Nod32 и за това бих ти препоръчал AVG, тествал съм я доста дълго време на различни компютри и не съм имал никакви проблеми с нея. Може да опиташ и Avast, също доста добро решение.

нод си го плащай ако го ползваш - никога не ползвай кракнати антивириуси...

Ако имаш легален уиндоус инсталирай windows security esentials - не съм го вижда да пусне от както го ползвам на два компа на баща ми на компа който поддържам и на един нетбук на който имам и уиндоус

Авирата е лека и беше много силен антивириус преди няколко години... лека е но я видях пуснала малуеър ...

Аваста дава много фолс поизтив и последната му версия бози спрямо авира и уиндоуския антивирус

Откакто си плащам Windows-а, ползвам Microsoft-ската антивирусна и не съм имал проблем. Преди ползвах NOD, но беше голяма разправия с кракове и простотии...

Откакто си плащам Windows-а, ползвам Microsoft-ската антивирусна и не съм имал проблем. Преди ползвах NOD, но беше голяма разправия с кракове и простотии...
Ползването на кракнат НОД, не е много ползване на НОД. :) От опита ми знам, че кракнатите антивируси са много рискована работа. Както се вика свали нещо фри за потребители, но не краквай нещо.

Да, за това и аз взех на майка ми с легален Уиндолс 7 нов лаптоп. Няма никакви глупости да инсталира, даже си беше вграден. ;)

Битдифендърът не е лош, но щом не ти харесва за това, че ти е тежък, значи не ти препоръчвам Панда, Нортън и Касперски. :) Те са едни от "тромавите" софтове на пазара. Нали, на база другите де. Виж и тук - Summary-Report December 2012, ако имаш колебание за нещо.

Още един глас за Avast.
Във времето съм сменял почти всички видове антивирусни.
Щом бягаш от тежкото, то значи и Kaspersky няма да искаш
и ти остава Avast-a.
Лека, удобна и няма нужда от крак. - ще ти дам лиценз ако искаш.

Използвам Bitdefender / много доволен /но много бави компа...за сега съм се спря или на Nod32 Internet Securety или AVG Internet Security...последни версии.
Дайте съвет с коя да заменя Bitdefendera.

нито една от по горните ползвай кис ако може платен, другото всичко е боза :) и си мислиш че е наред и в един момент изреваваш като на умряло
ползвам кис от 2005 и много мой приятели са на мнението ми
не съм си преинсталирал компа вече 3 та година ,защото няма нужда да го правя :)а ти сам прецени...

И защото сте много отворени, реших да направя една тема, точно за хора, които се чудят какво реално ползват неговите колеги. :) Ето я и нея: Най-добрата антивирусна програма. Айде, гласувай народе. :) Ще се радвам да драснете и по някой коментар, за да си кажете кое не ви харесва в една и кое в друга, както и симпатиите, които са ви накрали да изберете някоя. Имаше още 2-3 популярни бранда, но не съм ги включил там, защото не са толкова популярни. ;)

Горе