Здравейте.
Искам да ви питам дали мога да си променя данните в адсенс профила?
Получавал съм вече 1 чек със сегашното име и адрес и главно ме интересува сега ако сменя всичко има ли опасност да ме баннат?
"Преди да направите тази промяна, моля, запознайте се със следната важна информация:
Съгласно нашите Програмни правила профилите в AdSense не могат да бъдат прехвърляни или продавани. В такива случаи няма да можем за актуализираме името Ви на бенефициент.
Няма да можете да промените името си на бенефициент, ако вече имате друг профил в AdSense с новото име.
След като актуализирахме името Ви на бенефициент, ще се наложи да въведете отново данъчната си информация и да изберете начин за получаване на плащания.
Започваме обработката на плащанията на 16-то число всеки месец. Ако очаквате да получите плащане през този месец, а името на бенефициента бъде актуализирано на 16-то число на месеца или след това, плащането ще бъде извършено на старото име на бенефиицента.
Ако сте получили предишни плащания по старото име на бенефициент, които не можете да депозирате, ще се наложи да поискате преиздаване.
Ако искате да продължите с промяната на името си на бенефициент, трябва да прочетете и да приемете следните Общи условия:
Не прехвърлям или продавам профила си в AdSense.
Нямам друг одобрен профил в AdSense с това ново име.
Разбирам, че ще трябва да въведа отново моята данъчна информация и да избера начин за получаване на плащане."
Ето как става работата..
Въпросът е че преди нямах години да се и регистрарах 1 приятел и се чудя сега ако сменя данните с моите, дали ще ме баннат, че май тва спада към "Не прехвърлям или продавам профила си в AdSense."
Какво мислите ?
Акаунтите трябва да са с различни имена ИЛИ адреси.
Имам познат, който има адсенс за себе си и още един, който пак си е негов, но е на името на майка му и не са имали проблеми.
Аз си сменявах името, защото от WU ми искаха да имам 3-те имена, а бях въвел само име и фамилия и нямаше проблеми. Ако искаш да смениш името си с друго, вече незнам, може и да не стане.