Спам в секцията "нови профилни постове".

Има ли смисъл да съществува подобна секция, която генерира само спам?

  • Да, полезна е.

    Votes: 4 40.0%
  • Не, чао на спамърите.

    Votes: 3 30.0%
  • Не ми пречи.

    Votes: 3 30.0%

  • Общо гласове
    10
  • Poll closed .

Leverage

Well-Known Member
Вижданията ми са, че потребителите, които спазват правилата, само се дразнят от тази секция. Всеки тук има с какво да наспами, но хората ползващи форума редовно, се въздържат за сметка на индивиди дошли да си пуснат линковете.
 
Аз не виждам смисъл да се спамят там линкове, а доста начестиха... Смятам, че който предлага дадена услуга може да си пусне свободно тема. Все пак всичко тук е безплатно... Защо повечето не осъзнават това...
 
Не може ли да се направи ограничение, чрез което в този чат ще пишат хора, които имат 50 мнения примерно, и един месец престой във форума? Или профилите на спамерите да им се ограничи спаменето там. Може да се репортват, но дали ще имаш всеки ден време да чистиш? Все пак ще спамят сутринта примерно, а ти ще можеш да го видиш доста по-късно..
 
Не може ли да се направи ограничение, чрез което в този чат ще пишат хора, които имат 50 мнения примерно, и един месец престой във форума? Или профилите на спамерите да им се ограничи спаменето там. Може да се репортват, но дали ще имаш всеки ден време да чистиш? Все пак ще спамят сутринта примерно, а ти ще можеш да го видиш доста по-късно..

То само и 10 дена престой, ако е възможно да се направи, ще са достатъчни, защото спамърите ще забравят, че са се регистрирали да си пуснат линковете за това време. :D

Кой обръща внимание на тоя чат, въобще? :D

Доста хора "бутат" линковете от няколко дни. Това ми направи впечатление. Иначе от друга страна е в пъти по-добре там да спамят отколкото по темите.
 
Нали знаете, че и там може да се даде репорт? От време на време чистя спам от там, но явно хората са свикнали да си засират мястото, в което се подвизават. ;)

Само с репорти ще е доста трудно да се чисти. Както казва @prophet всички услуги тук са безплатни. Дано поне част от тези спамъри видят темата, да се замислят по въпроса и започнат да маскират спама с полезна информация. :D
 
Ааа, те такива теми не ги впечатляват. Напротив, мотивират се, защото някой говори за тях. Роботите ги хващам и направо ги търкам, но тия дето са решили леко да пуснат линк в статуса си, търкаме, но честно казано някак успяват да минават доста бързо във фида и каквото се види се маха на момента. Рипортите помагат доста, защото показват къде е, дори да е отпаднал от фида на хоума на форума. Преди време бухаха, спряха, но явно пак са се активизирали.
 
Е ако се премахме спама, тогава тролове като мен къде ще тролят...
 
Спамът няма да да се премахне. Въпросът е защо там и то от реални потребители? И пак ще кажа, има репорти за също в тази секция. И за по-ентусиазираните - вече един двама реални (влезли да го направят това - да спамнат на стената си) са вече в почивка. :)
 
Спам е когато се пишат глупости. когато някой си предлага услугите реално за нещо, това не може и не трябва да е спам. За мен не е спам ако човек вярва в това което предлага, друг е въпроса че има хора, дето се мислят за много умни навсякъде, дето почват да мрънкат, щото техния бизнес бил сериозен а пък някой просто си пуска линка на същото място където и те го правят. Аз на този форум почти почти не съм виждал спам, но пък съм виждал злоба от хора, от слаби бизнесмени превъранали се в тролове, които по друг начин не могат да се борят см конкуренцията. Те и до сега са си на същото ниво което бяха, големи разбирачи на приказки, а спамерите отдавна са ги задминали по бизнес...
 

Горе