Спечелете награда - има за всеки по нещо

fifi

Well-Known Member
Да предложа и аз една игра. (Надявам се колегата да не се разсърди, че взаимствам)...

И така.

Какви са условията:

Да влезете във сайта: http://zashto-tryabva-da-kupim-acer-ot-notebook-bg.com/ и отдолу под формата на коментар да напишете Вашия отговор на въпроса "Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?" чрез Google+ профила си.

Какви са наградите?

1. Първият ще получи безплатен линк в PR3 сайт (текста е от мен и ще е 300 думи, 95% уникален мин). - ПОДАРЕН.

2. Следващите 3-ма ще получат по 1 статия - 300 думи, над 95% уникалност, на зададена от тях тема. - ПОДАРЕНИ.
:)

----------------------------------

3. Следващите 5-ма ще получат безплатен линк от един мой блог (при условие, че предоставят тяхна статия, която да е минимум 95% уникална).

3. Следващите 4-ма написали коментар - 1 седмица (7 дни) постване на негова връзка към сайт (която сам посочи - могат и да са различни) във 3 страници със обща аудитория от над 10 000 фена.

Линковете ще се постват, когато аудиторията е най-активна (20-22 часа).

4. Следващите 10, които напишат коментар, ще получат по 5 споделяния в различни G+ профили на линк по техен избор.

Тоест, 1 Ваш коментар = 5 мои споделяния на линкове по Ваш избор.

Наградите са малки, но има за всеки по нещо. :)

Как ще разбирам кой какво поства? Просто ми пращайте линк с Вашия профил, от който сте коментирали, за да Ви наградя. :)

Всеки ще получи наградата по ред на коментиране. Достатъчно е само да ми пратите ЛС с линк към Вашия коментар.

П.П.: Подаръците не се прилагат за конкуренти в състезанието.

Последно редактирано:
От: Спечелете награда - има за всеки по нещо

..............

променено мнение

Последно редактирано:

мдддаааааа, направих един коментар. Надявам се да съм помогнал :)

мдддаааааа, направих един коментар. Надявам се да съм помогнал :)

Супер, мерси. :) Ти си вторият по ред и получаваш статия, само ми прати тема на която да пиша, на ЛС.

И от мен имаш коментарче.

• Like
Реакции: fifi

Имаш коментар и от мен :)

Мерси. Очаквам тема за статия на ЛС.

Благодаря ви. Очаквам вашите статии, за да ги публикувам. :)

Пуснах и аз един коментар, макар и не особено положителен.

И съответно имам въпрос: Какво е предимството на Г+ коментарите, пред тези от FB.

Пуснах и аз един коментар, макар и не особено положителен.

Мерси, чакам статия с линк, за да я публикувам.

И съответно имам въпрос: Какво е предимството на Г+ коментарите, пред тези от FB.

Нека приключи състезанието, за да видим как ще се подреди класирането съответно, за да могат тогава да се правят анализи. :)

Горе