Weblion Active Member 17 Април 2013 #1 Имам нужда от 4 евро в paypal, за да си подновя хостинга на един сайт. Връщам парите във вторник (23.04.13) или мога да напиша статия на тази сума. Благодаря предварително на всички колеги, които ще се отзоват на молбата.
Имам нужда от 4 евро в paypal, за да си подновя хостинга на един сайт. Връщам парите във вторник (23.04.13) или мога да напиша статия на тази сума. Благодаря предварително на всички колеги, които ще се отзоват на молбата.
N nortrant Well-Known Member 17 Април 2013 #2 От: Спешна нужда от помощ (до 23:50 часа днес) Aз ще ти помогна ако все още имаш нужда. Прати ми мейла на лс.
От: Спешна нужда от помощ (до 23:50 часа днес) Aз ще ти помогна ако все още имаш нужда. Прати ми мейла на лс.
Weblion Active Member 17 Април 2013 #3 От: Спешна нужда от помощ (до 23:50 часа днес) nortrant каза: Aз ще ти помогна ако все още имаш нужда. Прати ми мейла на лс. Увеличете... Мерси, колега. :wink: Пускам ЛС.
От: Спешна нужда от помощ (до 23:50 часа днес) nortrant каза: Aз ще ти помогна ако все още имаш нужда. Прати ми мейла на лс. Увеличете... Мерси, колега. :wink: Пускам ЛС.
Weblion Active Member 17 Април 2013 #4 От: Спешна нужда от помощ (до 23:50 часа днес) Темата не е актуална. Мерси за бързата помощ от nortrant
От: Спешна нужда от помощ (до 23:50 часа днес) Темата не е актуална. Мерси за бързата помощ от nortrant