advaworx Active Member 4 Ноември 2009 #1 От заглавието се разбира.. но все пак.. Търся СПЕШНО човек който разбира от флаш, имам нужда от малко помощ .... pls ;[ Или ако познавате някой такъв - дайте ми скайп да се свържа с него. Благодаря ви предварително !
От заглавието се разбира.. но все пак.. Търся СПЕШНО човек който разбира от флаш, имам нужда от малко помощ .... pls ;[ Или ако познавате някой такъв - дайте ми скайп да се свържа с него. Благодаря ви предварително !
kostianev Member 4 Ноември 2009 #2 От: Спешно търся, човек разбиращ от flash ? Какво по-точно те интересува? Пиши на ЛС да видим дали мога да ти помогна!
От: Спешно търся, човек разбиращ от flash ? Какво по-точно те интересува? Пиши на ЛС да видим дали мога да ти помогна!
advaworx Active Member 4 Ноември 2009 #3 От: Спешно търся, човек разбиращ от flash ? Помощ , спееешно е :\ kostianev е офлайн и не ми е помогнал ;[[[
От: Спешно търся, човек разбиращ от flash ? Помощ , спееешно е :\ kostianev е офлайн и не ми е помогнал ;[[[
brad1985 New Member 4 Ноември 2009 #4 От: Спешно търся, човек разбиращ от flash ? z3al0t каза: Помощ , спееешно е :\ kostianev е офлайн и не ми е помогнал ;[[[ Увеличете... имаш лично
От: Спешно търся, човек разбиращ от flash ? z3al0t каза: Помощ , спееешно е :\ kostianev е офлайн и не ми е помогнал ;[[[ Увеличете... имаш лично
advaworx Active Member 4 Ноември 2009 #5 От: Спешно търся, човек разбиращ от flash ? Ох , оправих се =) Темата може да бъде изтрита/заключена