Глупости, подбирай си думите, идиот.Форума е собственост на руски тролове*
Според мен не си много наясно кой какъв е. Който ме познава ми знае позицията, всички други само гадаят.Според мен не са тролове, а натурални идиоти.
Пиянка?Според мен не си много наясно кой какъв е. Който ме познава ми знае позицията, всички други само гадаят.
Форума е собственост на руски тролове*
But according to new revelations uncovered by independent journalist Matt Taibbi as part of the Twitter Files, the accounts on ASD's list weren't Russian bots. Moreover, Twitter content moderators knew the list was inaccurate but were reluctant to criticize it due to fears of bad press.
Indeed, Taibbi published screenshots of several emails that show Twitter's former trust and safety czar, Yoel Roth, discovering the list was wrong. The dashboard "falsely accuses a bunch of legitimate right-leaning accounts of being Russian bots," he wrote. "I think we need to just call this out on the bullshit it is."
wow? Изобщо не става на въпрос за теб или някой от админите. А за онези 2 конспираторски теми, които се навъдиха с хора, които нямат място в този форум.Според мен не си много наясно кой какъв е. Който ме познава ми знае позицията, всички други само гадаят.
Работи с именаwow? Изобщо не става на въпрос за теб или някой от админите. А за онези 2 конспираторски теми, които се навъдиха с хора, които нямат място в този форум.
Туй им е мократа мечта на част от тях.Бан за всички регистрирани след началото на "пандемията" и писали предимно в конспираторските теми.
Ако и нямат поне 3 итрейдър - доживотен бан по IP на цялата им махала.
Така ше се отървем от тролската измет.
Няма нужда. Аз съм ги мютнал и не се занимавам с тях, не добавят никаква стойност в дискусията.Работи с имена
Леле, мале!Няма нужда. Аз съм ги мютнал и не се занимавам с тях, не добавят никаква стойност в дискусията.
пс: не искам да разводнявам и тази тема с каквото и да в свързани с геополитика или медицина.
На тоя хептен му се спече лайното след като обиди и 2-та админаНяма нужда. Аз съм ги мютнал и не се занимавам с тях, не добавят никаква стойност в дискусията.
пс: не искам да разводнявам и тази тема с каквото и да в свързани с геополитика или медицина.
Как определяш кой къде има място? Г-н регулаторе? Кой къде пише и коя тема е конспиративна? Можеш ни оставиш една инструкция да се пазим от опасни люде с нечестиви мисли.wow? Изобщо не става на въпрос за теб или някой от админите. А за онези 2 конспираторски теми, които се навъдиха с хора, които нямат място в този форум.
Предполагам объркването идва от това че е веднага след поста на Sky, но аз отговарям на автора на темата.