Според общите условия на Мтел

dalasweb

Well-Known Member
40.г. (Доп. съгласувано с Решение № 639/13.04.2006 г. на КРС) Мобилтел има право да предоставя събираните, обработвани и съхранявани за целите на предоставяне на Услугата данни на абоната на трети лица - администратори или оператори на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни, с цел изготвяне на кредитна оценка и/или събиране на вземания, дължими за ползваните Услуги, както и в случаите по т. 69.в и т. 69.г.



26.4. (Изм. – в сила от 06.08.2010 г.) Заплащането на услугите се извършва въз основа на фактура, която се издава ежемесечно на името на абоната. При сключване на договора Мобилтел уведомява всеки абонат за датата от месеца, на която ще му бъде издавана фактура. Промяната на тази дата може да бъде извършвана едностранно от Мобилтел след предварително уведомление до абоната. Неполучаването на фактурата не освобождава абонатите от задължението им за плащане на дължимите суми.



Значи ще ни дондуркат!


пс
И ето един пример
Идват в нашия край едни таквиз, дето взимат задължения.Търсят човека намират си го - Той естествено не им е дал пари,защото никога не имал вземане даване с БТК ,сиреч договор не е сключвал.Заплашили го после Тупа лупа .Установява се , че човека е същия но няма задължения. Сега ги съди! Първо БТК че дали на трети лица несъществуваш договор. После другите!Тва е в милата ни родина!Родната милици8я ,защо не ни брани!
 
Последно редактирано:
От: Според общите условия на Мтел

.Заплашили го после Тупа лупа.Установява се , че човека е същия но няма задължения. Сега ги съди! Първо БТК че дали на трети лица несъществуваш договор. После другите!Тва е в милата ни родина!Родната милици8я ,защо не ни брани!

Тупа лупа ли ? Ами хайде да дойдат при мен, да видим кой на кого ще направи тупа лупа. :twisted: Най много да ги лежа после и да ме съдят за строшени крайници. Няма да ни пази родната милиция, тя пази мутрите и престъпниците. Това е мутризираната новата милиция, мутри в униформа им викам аз, и са си точно такива.

Аз за това съм на ваучер. Като си купувах ваучер, последния път мадамата която работи в офиса им, най любезно ми каза: "Имаме много промоции на ниски цени защо не преминете на сметка" Отговорих и: "Данкешойн във вашия огън не ми се влиза, нямам намерение да ме въртите на шиш над жар, и да ме печете като барбекю" като и се усмихнах на девойката и намигнах :wink: А тя си зачерви бузките, усмихна ми се и тя, ама една срамежлива усмивка, и дума: Ама защо било огън, викам на дамата - то не огън а пожар направо. Та думам и че така е пито-платено. И решението си е изцяло мое аз дали ще бъда на сметка или ваучер. Хич не им мълча, знайш ли как ги нареждам такива. :wink:
 

Горе