От: Срам! Загубихме от Черна гора
Кво ви пука бе? Като спечелят какво? Ще ви дадат по левче от заплатите си ли? Като загубят какво? Ще ви вземат по левче за заплатите си ли?
Толкова ли не разбрахте че всичко е бизнес. Дреме ми на оная работа кой спечелил кой загубил.
Ей........тук толкова да ме спечели.
И аз не мога да разбера какви са тия фанатизирани хора. Пък то Левски, ЦСКА, не знам си кой. Това е за пияници и пустиняци, които нямат нещо по-интересно в живота си. Ама си се дерат душманската и пеят пиянски песни кой на кой ще го сложи. Сега да им кажа на тях - ония биатаджии си взимат големите (неоправдани) заплати, гнясат манекенки и/или фолк певиси (кой какво добара в чалготеката) и си живеят добре. Май обратната страна да секирката е за феновете, като гледам. А пък нека е: курниз за ЦСКА или Левски.
Даже не мога да повярвам, че като отида на среща с приятели и случайно оцелим мач, всички зяпват телевизора, като прецицали. И коментират някакви пияници, които грам не са си оцелили прозвището, но карай да мине. По-интересното ми става, когато започват да си разправят коя пияница къде си го е развявал преди да дойде в отбора, в който е в момента. Все тая, нали и там е бил същия смотаняк, на кой му пука.
Паднахме, падаме и ще падаме. Аз за това не гледам има няма 3 години вече. То не може от чалгата на терена и после пак да си на маса. Да жилиш цяла вечер и после да се носиш, като кьорав кон ъ гробища. Едно време имаше дистицплина, сега - манекени изнежени и педерунгели. Това е баце по терена. Другото обикновено ни бие. Поне поставят рекорди, ако не друго - това да паднеш за 3 дни 2 пъти не е лесно. Иска се талант за това.