zack Active Member 23 Септември 2009 #1 Имам сайт със блог на Wordpress и имам много скапан проблем. Google не ми индексира старите постове които съм променил след 5 месеца примерно? Помагайте, че нямам идея.
Имам сайт със блог на Wordpress и имам много скапан проблем. Google не ми индексира старите постове които съм променил след 5 месеца примерно? Помагайте, че нямам идея.
bgkulinar Well-Known Member 23 Септември 2009 #2 От: Стари постове - google? Пробвай плъгина similar posts
zack Active Member 23 Септември 2009 #3 От: Стари постове - google? Ако искаш да кажеш, че имам повтарящо се съдържание - нямам Не знам какво точно се получава ама не ще да ги индексира гада му с гад
От: Стари постове - google? Ако искаш да кажеш, че имам повтарящо се съдържание - нямам Не знам какво точно се получава ама не ще да ги индексира гада му с гад
bgkulinar Well-Known Member 23 Септември 2009 #4 От: Стари постове - google? Не, искам да кажа, че с този плъгин даваш възможност линкове към стари постове да се показват при по-нови.
От: Стари постове - google? Не, искам да кажа, че с този плъгин даваш възможност линкове към стари постове да се показват при по-нови.
zack Active Member 23 Септември 2009 #5 От: Стари постове - google? Sorry. Името му нещо ми прозвуча така. Ще го пробвам. мерси много