Unwise
Well-Known Member
Писна ми да гледам как някоя бизнес група се намърдва да стане рекламен посредник като се подмазва на рекламодателите с прекалено ниските цени за реклама и така се подиграва на издателите, които се опитват да правят нещо стойностно. Да, на тези "босове" им е все едно какви пари изкарват издателите, тъй като те си избиват парите от бройката будали. Ето защо реших да кажа КРАЙ! Много от услугите, които поддържам струват немалко пари и дори на международно ниво малко сайтове ги предлагат в толкова свободен (т.е. неплатен) вид. Ако реша, че моите домати струват 1,20лв, то няма да ги продавам на някакви си посредници изкупвачи за 0,20лв. Ако пък не ми харесват цената, то ще ги хвърля, но няма да им ги дам за толкова малко. Ето защо бия шута и на Гугъл. Ще продавам рекламата си ИЗЦЯЛО ДИРЕКТНО. Ако няма достатъчно рекламодатели, ще рекламирам каквото ми харесва или ще дам рекламните площадки за благотворителност. Така хем ще има някакъв смисъл от рекламите, хем няма да пълня джобовете на такива, които ми се подиграват с жълти стотинки. За момента съм махнал абсолютно всички реклами докато изготвя новата система за управление на рекламата.
Ако сте съгласни с мен и не ви е жал за жълтите им стотинки, направете като мен и се включете в тази моя стачка непродавайки рекламата си за подигравателни суми. Все пак рекламата се води скъпа стока и е срам да се продава за стотинки.
Поздрави и дано справедливостта надделее!
Ако сте съгласни с мен и не ви е жал за жълтите им стотинки, направете като мен и се включете в тази моя стачка непродавайки рекламата си за подигравателни суми. Все пак рекламата се води скъпа стока и е срам да се продава за стотинки.
Поздрави и дано справедливостта надделее!