mantaman
Well-Known Member
Появи ми се преди десетина дни странен проблем на един УК онлайн магазин на Опенкарт - Г. май ми наказа индекс страницата - както си бях на втора страница по важната ключова дума барабар с три от сателитите ми- и изведнъж магазина изчезна - а даже още не бях започнал да го напъвам - По всички останали думи където се класирам с други страници класирането се запази само индекса изчезна. Даже по името на сайта където бях на първо място с индекса сега вече съм на четвърто и то с някаква вътрешна страница.
Сайта е на половин година и единственото което ми минава през акъл е някой да е издумкал яко индекса със скрапер или нещо подобно. Надявах на тоя лаф дето като изчезнеш и се появиш на първа ама май тоя път нема да е този номер.
Сега пуснах тежката артилерия тоест линкнах го директно от всички сателити и по силни сайтове с които разполагам да видиме ще го бъдели или да почвам друг
Малко преди да изчезне индекса му добавих един плъгин за мета кейуордс - специално за индекса - сега и него го махнах да видя какво ще стане
Ако имате подобни случаи споделете некоя идея
Сайта е на половин година и единственото което ми минава през акъл е някой да е издумкал яко индекса със скрапер или нещо подобно. Надявах на тоя лаф дето като изчезнеш и се появиш на първа ама май тоя път нема да е този номер.
Сега пуснах тежката артилерия тоест линкнах го директно от всички сателити и по силни сайтове с които разполагам да видиме ще го бъдели или да почвам друг
Малко преди да изчезне индекса му добавих един плъгин за мета кейуордс - специално за индекса - сега и него го махнах да видя какво ще стане
Ако имате подобни случаи споделете некоя идея