manqga Member 18 Декември 2013 #1 Влизам си преди малко в Адсенс профила и виждам следното: А нямам нищо общо с този сайт,нито съм имал някога! Имам само един сайт на профила си. Има ли опасност за профила ми ??? П.С В бързината осрах доста заглавието. Последно редактирано: 18 Декември 2013
Влизам си преди малко в Адсенс профила и виждам следното: А нямам нищо общо с този сайт,нито съм имал някога! Имам само един сайт на профила си. Има ли опасност за профила ми ??? П.С В бързината осрах доста заглавието.
manqga Member 18 Декември 2013 #2 От: Странна грешките при обхождането (АДСЕНС) Никой ли не зна нещо по въпроса ?
P procreator Member 18 Декември 2013 #3 От: Странна грешките при обхождането (АДСЕНС) Просто забрани неоторизирани сайтове да ползват кода ти. Порови се в настройките има такава опция. Ръчно въвеждаш на кои домейни само може да се показва твоя реклама.
От: Странна грешките при обхождането (АДСЕНС) Просто забрани неоторизирани сайтове да ползват кода ти. Порови се в настройките има такава опция. Ръчно въвеждаш на кои домейни само може да се показва твоя реклама.