Sobieski Well-Known Member 24 Ноември 2008 #1 Странно деиндексиране днес блог с индексирани преди 30+ сега е с 7 страници блог с индексирани преди 10 страници сега е с 0 Някой има ли подобен проблем? Блоговете са на блогспот
Странно деиндексиране днес блог с индексирани преди 30+ сега е с 7 страници блог с индексирани преди 10 страници сега е с 0 Някой има ли подобен проблем? Блоговете са на блогспот
profusion New Member 25 Ноември 2008 #5 От: Странно деиндексиране и при мен има странно деиндексиране, даже не ми открива домена :shock: като го напиша, някой знае ли защо може да се получи това
От: Странно деиндексиране и при мен има странно деиндексиране, даже не ми открива домена :shock: като го напиша, някой знае ли защо може да се получи това
radev Well-Known Member 25 Ноември 2008 #6 От: Странно деиндексиране Като е баннат сайта и така става по принцип
profusion New Member 25 Ноември 2008 #7 От: Странно деиндексиране radev каза: Като е баннат сайта и така става по принцип Увеличете... що да е баннат аз от 3 месеца нищо не сам правил различно освен през 3-4 дена да добава 5-10 малки поста :shock:
От: Странно деиндексиране radev каза: Като е баннат сайта и така става по принцип Увеличете... що да е баннат аз от 3 месеца нищо не сам правил различно освен през 3-4 дена да добава 5-10 малки поста :shock:
Sobieski Well-Known Member 25 Ноември 2008 #8 От: Странно деиндексиране единия блог е от лятото беше си нормално индексиран всичко беше нормално скоро не бях пускал постове и гледам сега са намаляли индексираните
От: Странно деиндексиране единия блог е от лятото беше си нормално индексиран всичко беше нормално скоро не бях пускал постове и гледам сега са намаляли индексираните
iNDESiGN Member 26 Ноември 2008 #9 От: Странно деиндексиране Абе незнам, ама гугъл нещо почва да ме дразни... ту индексира, ту деиндексира, ту надолу, ту нагоре...
От: Странно деиндексиране Абе незнам, ама гугъл нещо почва да ме дразни... ту индексира, ту деиндексира, ту надолу, ту нагоре...
profusion New Member 26 Ноември 2008 #10 От: Странно деиндексиране iNDESiGN каза: Абе незнам, ама гугъл нещо почва да ме дразни... ту индексира, ту деиндексира, ту надолу, ту нагоре... Увеличете... да бе баси
От: Странно деиндексиране iNDESiGN каза: Абе незнам, ама гугъл нещо почва да ме дразни... ту индексира, ту деиндексира, ту надолу, ту нагоре... Увеличете... да бе баси
coolice Owner 28 Ноември 2008 #11 еи батета направете си повечко сайтове в различни ниши с различни програми така дори и някои да са засегнати ще остнат другите иначе тези дни се наблщдава беклинк ъпдеит може да е от това
еи батета направете си повечко сайтове в различни ниши с различни програми така дори и някои да са засегнати ще остнат другите иначе тези дни се наблщдава беклинк ъпдеит може да е от това