Страхотна идея за всички тук

Здравейте предприемачи, :) днес ми хрумна много добра идея. Какво ще кажете да обединим сили всички тук от форума и да направим една голяма група (примерно "Adding games"), така ако може да се съберем повече сериозни хора би могла да стане много добра.

Как мислите? :)

От: Страхотна идея за всички тук

Нищо не разбрах от идеята. Хайде пробвай пак да обясниш какво ти е дошло на ум

Говорех за фейсбук група, мисля че всеки сериозен човек тук има поне профил във фейсбук било то истински било то фейк, и мисля че ако се съберем и направим една обща група би било чудесно. :)

Форума си има и fan page има си и FB group .... но все пак е добре, че се порбваш да мислиш. Всички вярват в теб, че един ден ще ти се получи ;)

Здравейте предприемачи, :) днес ми хрумна много добра идея. Какво ще кажете да обединим сили всички тук от форума и да направим една голяма група (примерно "Adding games"), така ако може да се съберем повече сериозни хора би могла да стане много добра.

Как мислите? :)

Здравей, а каква изобщо е целта? Ще се събере група, примерно И? Какво да мотивира останалите да се включат? Защо изобщо да го правят?

"Adding games" означава "игри за събиране". Събирането е математически израз, изобразяващ се с + (плюс).
Това е метод, чрез който децата се опитват да събират дадени неща с цел да се научат да го правят правилно в крайна сметка под формата на образователни и логически игри.
Ако замисълът на идеята ти се извлече от контекстът, а не буквално, може да се съглася, че имаш "страхотна" идея.
Но силно се съмнявам да знаеш, какво всъщност ти минава през главата и как да го изразиш :lol:

От: От: Страхотна идея за всички тук

Добре явно не съм се дооточнил хубаво, става дума за тези които развиват фейсбук страници и фейсбук профили, както казах по горе правим "Adding game" група, събираме се 10 човека с по 1 профил с по 5к приятели добавяме ги, стават 50к нали така? След което знаете ли за какво идва реч? И до 1 седмица се чисти тази група от малоумниците и спамери и така... Но трябва да сме повече хора.

От: От: Страхотна идея за всички тук

Добре явно не съм се дооточнил хубаво, става дума за тези които развиват фейсбук страници и фейсбук профили, както казах по горе правим "Adding game" група, събираме се 10 човека с по 1 профил с по 5к приятели добавяме ги, стават 50к нали така? След което знаете ли за какво идва реч? И до 1 седмица се чисти тази група от малоумниците и спамери и така... Но трябва да сме повече хора.

Да, де, но нещо ми убягва. За да се добавят (тоест слеят) 10 профила с по 5 000 приятеля в едно, трябва фен страници - тоест конвертират се и се сливат. Само, че тук има една подробност - кой ще държи администраторските права за страницата?

След което знаете ли за какво идва реч? И до 1 седмица се чисти тази група от малоумниците и спамери и така... Но трябва да сме повече хора.

Честно казано не схващам... :shock: Я обясни, моля. Мерси.

Мисля че никой от вас не е запознат като чета коментарите ви.
Ето ви примерна страница и една от най-голямите да не кажа най-голямата такава група --> https://www.facebook.com/groups/ADDMEROOMNETWORKCITY/
Такава група като тази служи да се добавят хора като приятели/последователи, веднага пример. Правите един фейк с едно момиче качвате там една снимка пишете "Add me, Im looking for boyfriend" , и след натискането на публикувай палите цигара и след около 3-4 секунда имате 150 покани 300 последователи и така. Сега разбрахте ли за какво идва реч?

fifi
Да, де, но нещо ми убягва. За да се добавят (тоест слеят) 10 профила с по 5 000 приятеля в едно, трябва фен страници - тоест конвертират се и се сливат. Само, че тук има една подробност - кой ще държи администраторските права за страницата?

В групата може да се дават права да добавят и други хора към групата, има също така и скрипт който вкарва всичките ти 5к приятели без да цъкаш като луд. А за администраторските права мисля че ако се съберем сериозни хора, защо не всичките да имат администраторски права и всички да са доволни?

Той е прав автора, но това може да стане в някоя утопия, не тук :)
Прекалено сме различни за да стане иначе ако всеки даде своя принос за общото благо с каквото умее, без да търси непременно най-голяма изгода за себе си и воалааааа - ето ти чист комунизъм, като фмечтите на младия и наивен Марксиенгелс.

Аааа, ясно. Сега вече ми стана по-ясно. :)

Ок, мерси за пояснението.

Той е прав автора, но това може да стане в някоя утопия, не тук :)
Прекалено сме различни за да стане иначе ако всеки даде своя принос за общото благо с каквото умее, без да търси непременно най-голяма изгода за себе си и воалааааа - ето ти чист комунизъм, като фмечтите на младия и наивен Марксиенгелс.

Ами аз се надявах да се намерят сериозни хора тук, но уви, те ми казват че форума си има страница вече :ДД Хахахьах

И все пак ако има хора които искат да осъществим тази идея моля да ми пишат на ЛС, засега сме 3,4 :)

тц, оня не се вълнува от игри според мен, а от мадършипа :)

Мале мале хайде поне ако няма какво да кажете да не спамите темата а, единия говори че форума си има страница, друг за математически изрази философства, трети пита да не съм някой си друг, четвърти игри са му в главата мале мале къде попаднах. По-добре триийте темата нищо няма да стане.

Подхождаме с научен и изследователски подход спрямо идеята ти, за да вникнем по-дълбоко във философията ти за развитие на нещо безсмислено на пръв поглед :beer:

Горе