Строителство и строителни услуги - монетизация в интернет - помощ!

tanipo

Well-Known Member
Така се завъртяха нещата, че мога да бъда маркетигнов консултант на една строителна компания. Обаче аз съм много зле в тая ниша и не знам точно как са нещата. Знам че има някакви сайтове които предлагат такива услуги и след това ги възлагат на строителни фирми с които са се договорили ама не знам нито кои са колегите нито кои са им сайтовете. Ако може някой да даде идеи и да ме насочи. Фирмата за която говоря е сериозна занимава се със стоителство от 20на години, мебели, ремонти. Дайте да видим как можем да помогнем на хората и да изкараме някой лев. Става въпрос за Североизточна България. но могат да пращат екипи и из цялата страна.

От: Строителство и строителни услуги - монетизация в интернет - помощ!

Не си първият дето си намира подобна работа и не знае къде се намира ;)

Ами те знаят че се занимавам с Интернет и ме помолиха защото ми имат доверие. Няма как да им откажа въпреки че ми идва малко повече работата. Пък знам че колегите се оплакват че трудно намират такива фирми отворени за такива неща. Ето сега тези хора искат такова нещо. :)

Еми ей тъй, като не разбираш нещо, не се буташ, отказваш и толкоз. Само ще се излагаш :)

Еее ти пък, чак пък да не разбирам нищо. Хората ме искат за интернет консултат, това че не съм се занимавал конкретно с тази ниша не значи, че правилата не важат и при нея. Не съм се бутал, няма как да откажа...съдба

Твоя работа, успех ;)

Горе