Струва ли си да продава онлайн...?

dalasweb

Well-Known Member
Вчера спорех с един магазинер,че човек иска да види и барне стоката прeди да я купи! Струва ли си да продавам онлайн матраци, спално бельо, мебели, легла.Май не?!

Последно редактирано:
От: От: Струва ли си да продава онлайн...?

Еми магазин + сайт е истината. :)

Добре!Магазина ми е във Габрово,а поръчката я искат за Елхово!Какво правиме тогава?

Добре!Магазина ми е във Габрово,а поръчката я искат за Елхово!Какво правиме тогава?

Хм, сложна работа... клиентът трябва да дойде до Габрово? А, чеки, сетих се! пращаш я по пощата!!!

От: Струва ли си да продава онлайн...?

Може да ти прозвучи налудничаво и даже нереално или дори нетипично, но има фирми които доставят разни неща до разни места. Знам, знам и аз не повярвах, когато го чух за първи път.

Може да ти прозвучи налудничаво и даже нереално или дори нетипично, но има фирми които доставят разни неща до разни места. Знам, знам и аз не повярвах, когато го чух за първи път.

Бъзикаш се нали?!?! Верно ли има такива дето носят разни работи, баси пък аз тия смотани гълъби на терасата за кво ги храня. Има няма пет писма са отнесли и то с много бой, и едно още не съм получил пък оплюскаха сигурно половин камион хляб на трошички.

Бъзикаш се нали?!?! Верно ли има такива дето носят разни работи, баси пък аз тия смотани гълъби на терасата за кво ги храня. Има няма пет писма са отнесли и то с много бой, и едно още не съм получил пък оплюскаха сигурно половин камион хляб на трошички.

Е не се сдържах :lol: направо ми развеселихте деня.:D

Хм, сложна работа... клиентът трябва да дойде до Габрово? А, чеки, сетих се! пращаш я по пощата!!!

Да беше часовник , бански, вибратор или gsm по пощата може , но чак пък цяло френско легло, едва ли да стане:|:|:|!
има ли някой във форума с подобен бизнес , дори и с офлайн магазин?

както казах - истината за такъв тип продукти е реален магазин плюс онлайн. Хората гледат в нета и после отиват на място.
Пък някой ако иска да му се достави - то нека си плати предварително пък кво ти пука ако ще и в Африка да го иска.
Аз мислех, че питането ти е по-скоро дали се поръчва онлайн.

Аз мислех, че питането ти е по-скоро дали се поръчва онлайн.

точно това имах напредвид!
Но се замислих, човека разглежда сайта ми и отива да си го купува от техния градски мебелен магазин.Дадох пример Габрово ми е магазина ,а тои си го купува във Елхово!

може би ще пробия с нов вид матраци love-mattress-2.jpg

за матрака тука!

Тва да не е с обратен откат? Да не се мориш много :).

С някой местна транспортна/спедиторска фирма се сключва договор, и за сметка на марж може да мине дори без пари на клиента или по тънкаж за клиента - тези сайтове за мебели с според вас как си доставя продуктите?
Разбира се този матрак, няма да е сглобен я - на място се сглобява и толкова - стил ала Икеа, направи си сам или някой ще го монтира допълнително.

Начини има, просто дали се вписва във финансовите разбирания и на 2те страни

През ден получавам и пращам пратки през Спиди.
Ще се учудиш какви неща получават хората (отбелязвам частни лица, а не фирми!) - разсад, гуми, легла от ковано желязо, матраци, компютри, учебници, машини... Повечето от тези неща според мен са договорени онлайн.

може би ще пробия с нов вид матраци Виж файлът 4361

за матрака тука!
Преди да уголемя картинката ми се стори че това верно е нов вид матрак с интегрирана надуваема кукла.
Ако предложиш нещо такова ще е наистина сериозна иновация и ше пробиеш...

Хаха да не вземеш да обидиш някой български мъж, че егото е страшна работа.
Иначе от интернет се купува всичко. Според теб тези матраци как ги пренасят от единия край на света до другия?

Горе