biosynthesis
New Member
Как е правилно да се пробие с този тип сайт. Добре ли е да се работи с Mochi Games, и има ли хора които работят с тях ?
Не не съм но такива сайтове са хиляди дори милиони, измисли нещо всичко старо няма бъдеще.Защо ? Опитвал ли си ? Някой който е опитвал да сподели своите преживявания от своят опит .
За започване на такъв проект са нужни доста парички.. Смисъл ще ти трябват за да спонсорираш игри..
Сайт да направиш, и да качваш игри.. Много малък ефект..
Първо много трудно се оптимизира такъв сайта.. Защото Content-а му е супер малко.. дефакто, няма къде да се захванеш..
Второ.. конкуренцията е доста..
Трето.. Title-ите ще ти бъдат 1000% Duplicated..
Mochigames са зле.. 100000 часа реклама, преди играта, и тея pre-loader-и на игрите.. само крадът трафиците..
За да имаш печеливш сайт за игри, трябват доста парички..
Да се купят игри.. с твоето лого, и да ги пускаш по други сайтове и форуми и т.н..
Тогава вече си заслужава несъмнено
Успех!
Нали ти написах..За публикуването на иргри от Mochi какво би добавил ?
Mochigames са зле.. 100000 часа реклама, преди играта, и тея pre-loader-и на игрите.. само крадът трафиците..
Хората които слагат мочи в сайтовете, или не разбират или нямат алтернатива.Тогава как хората които слагат игрите на Моchi в сайтоветe си печелят, или не печелят ??
Личното ми мнение е, че не си заслужава усилията. Първите позиции вече сме ги заели от години.
Много лесно може човек да разбере дали си заслужава да прави едикакъв си сайт и ще има ли пари от него - просто си задаваш въпроса:
Може ли всеки средностатистически гащник (обикновено наричан Сульо или Пульо) да седне и
с неголеми усилия и в разумен срок да пусне подобен сайт?
.. Ако отговорът е 'Да.', значи такова начинание на практика е загуба на време и мозъчни клетки.
Прав съм.
Щом едно нещо е достъпно, то събира тълпите.
Събере ли тълпите, се пoлучава пренасищане.
Получи ли се пренасищане, парите намалят и постепенно се преместват другаде.
Оптимизацията и всички останали инвестиции стават все по-нерентабилни.
Упорстваш ли, не забелязваш възможностите, дето прелитат наоколо.
И като цяло е добре народът да спре да поставя равенство между предприемачество и SEO.