MihailMihov
Well-Known Member
Една приятна статия в един от любимите ми сайтове. Прочетете я, за да сте в крак с модата, ако пак сте проспали нещо.
http://www.lentata.com/page_9692.html
http://www.lentata.com/page_9692.html
Относно тази кежуъл дрисла не мисля, че има кой знае какво още да се каже. Статията и темата е с по-друг фокус.Къде е баща ѝ да я види какво прави?!?!?
Обаче, по всичко личи, че цял не я е поглеждал докато е растяла и затова се е стигнало до тук.
Къде е баща ѝ да я види какво прави?!?!?
Обаче, по всичко личи, че цял не я е поглеждал докато е растяла и затова се е стигнало до тук.
Все тая коя е , какво прави и тн (мен лично и не ме интересува толкова) - фактът че има почти 2 милиона гледания на клипа си обаче показва , че явно и се получават нещата и и носят успех.
Медиите отделно правят сензации за поведението и облеклото ѝ, а потребителят (читателят) реагира на спуснатото му от медиите, споделяйки новините в социалните мрежи с вече насадения хейт. И певицата доволна, и медиите, и потребителя, че си е излял хейта някъде. Какво по-хубаво.Все тая коя е , какво прави и тн (мен лично и не ме интересува толкова) - фактът че има почти 2 милиона гледания на клипа си обаче показва , че явно и се получават нещата и и носят успех.
Все тая коя е , какво прави и тн (мен лично и не ме интересува толкова) - фактът че има почти 2 милиона гледания на клипа си обаче показва , че явно и се получават нещата и и носят успех.
Рокът в България не е умрял,просто не е комерсиален и е на гаражно ниво(което не е нещо лошо).Така и неразбрах, кое е скандалното. На плажа всеки е полугол, независимо от възраста. Това, че е на 14 и се снимала полугола в клип е нейто решение.
Сузанита съчетава бг рап с българско народно звучене - народна музика.
В България, когато един стил музика не е провокативен той умира.
Например рока в българия е мъртъв.
Напротив - и тая умопобъркана Гери-Никол, и тая кифла - щерката на Орхан са работа на PR-ите. А ти се моли някога да имаш късмет да работиш с такъв човек...
Повечето от чалга-певиците ни си помпат (купуват) гледания, така че цифрите не бива да бъдат толкова достоверно мерило.2 милиона и то без спонсориран пост във Фейсбук. Криско и Гери-Никол при всеки нов сингъл плащат за фейслук реклама.
Повечето от чалга-певиците ни си помпат (купуват) гледания, така че цифрите не бива да бъдат толкова достоверно мерило.
Ти болен ли си? Или си братовчед на тая пърдялка, или си представител на най-елементарната прослойка на обществото. При всички случаи не си повече от 15годишен. Моля те напусни разговора.Така и неразбрах, кое е скандалното. На плажа всеки е полугол, независимо от възраста. Това, че е на 14 и се снимала полугола в клип е нейто решение.
Сузанита съчетава бг рап с българско народно звучене - народна музика.
В България, когато един стил музика не е провокативен той умира.
Например рока в българия е мъртъв.
Гледанията, дали фейк или не, качват клипа в категорията "Популярни" от където получава и доста повече гледания.Купуването на гледания e безмислено и скъпо пък и може даден клип или канал да го изтрият от Ютюб ако е купил гледания. Един милион купени гледания струват 1750 долара, което е много, защото голяма част от купените зрители ще гледат само веднъж клипа и то до 30 секунди. Също така и опасността за бан на канала е голяма.
Ако същата сума пари се даде за реклама тогава има шанс една песен да стане голям хит.
Както написах преди това много бг артисти като Гери Никол плащат за реклама в интернет и така ако дадат 2000 за реклама и ако песента е скандална лесно ще придобие много гледания и отделно най-зарибените ще я слушат всеки ден по няколко пъти. Да не говорим и затова, че и лесно може да попадне в ютюб микс ако има повече гледания..