Да бе, само дето за 20 лв имам 1500 минути към Глобул, стотина към другите мрежи и един милион безплатни смс-а.
Ами всички около мен са на Глобул. Изговарям ги, та даже понякога не ми стигат.
Бял Боб, райкен боб, леща, грах, фасул... аз съм на МTEL и съм на ваучер от 2001 г. до сега, и немам проблеми.
И аз съм така, не вярвах, че има други "луди" като мен
Етооо, тук има още един .
Тази тема не е ли някаква реклама.
Явно някакъв линк билдинг, защото не води към конкретната информация, а към някакъв форум и тема, в която се разисква това.
Абе само аз ли съм човек с нужда от мобилен интернет? Гледам ги хвалите, ама ако сметна разходите по една и друга графа .. това си е жива набутвация
Не си Aз за това в другата подобна тема питах дали трябва мобилен нет или не. Ама с мобилния нет при положение че вече почти всичките ми приятели и познати имат смартфони + мобилен нет, въобще не ми трябват смс и работи, с Whatssapp са на 1 съобщение разстояние Да не говорим колко е удобно като чакаш важен мейл да получиш веднага notification като дойде, където и да си.
Не си Aз за това в другата подобна тема питах дали трябва мобилен нет или не. Ама с мобилния нет при положение че вече почти всичките ми приятели и познати имат смартфони + мобилен нет, въобще не ми трябват смс и работи, с Whatssapp са на 1 съобщение разстояние Да не говорим колко е удобно като чакаш важен мейл да получиш веднага notification като дойде, където и да си.
Лошото е само, че нета все още е много зле на някои места. В София и големите градове е добре, но като изляза някъде в провинцията, където няма 3G покритие, направо забравям за гласовите разговори.