От: Събмит в 350 директории (PR0-PR7) за 30лв.
Вече повече от месец съм заплашван от mantaman. Човека си поръча услугата, обаче не е доволен от резултата и ми поставя ултиматуми да съм си затворил темата (което не би било проблем понеже от доста време не изпълнявам подобни поръчки) да съм му върнал парите и не знам си още какво. Въпреки лошото му отношение аз културно му съдействах и му предоставих допълнително поисканите от него доказателства, че съм направил събмита. След което той отново прецени, че това не го удовлетворява (явно българите докато не им отговориш с лошо на лошото няма да мирясат) и ми написа следното "До понеделник вечер не ми ли изпратиш парите и не закриеш ли темата ще станеш за резил пред целият форум"
mantaman официално пред целия форум ти заявявам, че нито ти нито който и да било може да ми казва какво да правя и какво не! Събмита ти беше направен и аз няма да ти върна парите. Подаръци на заядливи хора не правя! Както вече казах събмита беше направен, а причините (както вече съм ти казал) сайта ти да няма беклинкове в директориите може да са следните:
1) Сайта ти все още е в процес на одобрение
2) Сайта ти не е одобрен
3) Събмита на сайта ти е модериран от администратор/модератор
mantaman, нищо лично против теб. И друг път сме работили заедно и бях крайно учтив и коректен, но ти прекали! Знам, че този пост ще те раздразни още повече и ще ще ме наплюеш доволно. Обаче и ти трябва да знаеш, че ми е през оня работа какво ти е мнението за мен.