Съвети за Twitter?

CryptoInvest

Active Member
Здравейте,
От скоро започнах да работя по един мои проект и направих сайта и на английски. Twitter е доста популярен в тази ниша, реших да започна да развивам акаунт там за проекта ми. Бихте ли споделили съвети за Twitter?
Поздрави
 
Здравей,

Добре си се насочил от twitter можеш да докараш много платежоспособен трафик.Общо взето играта с хаштаговете е много важна там. Използваш ли правилните хаштагове за нишата ще си докараш добър трафик. Трябва си и активност, самите съобщения да са подредени добре, а не просто сложен линк. Пускането на анкети също е добра идея. Общуването с други потребители които са ти потенциални клиенти е също задължително, примерно да ги проследяваш, да коментираш техните постове или да ги харесваш.
 
Повече снимки и видеа в туйтовете + правилните хаштагове+ следване на акаунти в твоята ниша.
 
Следвай, за да те следват. Влизай в дискусии с други потребители. Поствай снимки, защото заемат огромно място в таймлайна и се набиват на очи. Ползвай емотикони, за да направиш туитовете по-разчупени и да увеличиш шансовете да те ретуитват. Вмъквай в комуникацията остроумие и ирония понеже вече се наложиха като характеристика на тази мрежа.
 

Горе