В наше време думате SEO и програма не трябва да се комбинират, ако искаш дългосрочен успех .
Аз лично смятам, че си има нужда от софтуер,но просто трябва и да се внимава как се използва понеже има много хора които като видят по лесно и се уплесват, от което идват и лошите резултати.Ако си се работи както трябва, ще има добри резултати
Senuke и по мое мнение е един доста добър и полезен софтуер.
Аз съм доволен от ScrapeBox. А относно използването на софтуери за SEO оптимизация, мисля че е добре само за 2nd tier.Ако може да споделите още СЕО програми, от които да сте останали доволни. Ще бъде полезно за начинаещи
Именно тези captchi не мога да схвана много много ама сега намерих някакви клипове с обяснения и ги преглеждам. Защото ще я тествам на демо блог и гледам докато я тествам да не купувам captchi или нещо друго ама не знам дали е възможно и ако е дали ще има някакъв резултат.а и има доста разходи за captch
Именно тези captchi не мога да схвана много много ама сега намерих някакви клипове с обяснения и ги преглеждам. Защото ще я тествам на демо блог и гледам докато я тествам да не купувам captchi или нещо друго ама не знам дали е възможно и ако е дали ще има някакъв резултат.
Добре кажи нещо подобен софтуер който да върши добра работа с бг сайтове.А ако идеята ти е да оптимизираш български сайт със SeNuke, най-много да си навлечеш неприятности заради големия брой нерелевантни линкове.
Добре кажи нещо подобен софтуер който да върши добра работа с бг сайтове.