По принцип нямаш ограничени за името на фирмата.ЕООД
Дейността ще е само онлайн и е свързана с интелектуален труд. Не е търговия на стоки или нещо такова.
Не мога да си измисля име, освен това трябва да отговаря на изискванията.
Дайте някакви примерни предложения?
Може, ама не е много готино. По-скоро нещо Криейтив майндс, нещо, върху което да си градите бранда. Не, че не е възможно бранда и юридическото име да носят различни имена, но все пак ще е по-добре да са еднакви или сходни.Може ли в името да пррисъства думата "компания"?
Мен ме притеснява въпроса с името и одобрението, едно предложение по-горе ми хареса като част от името, но според мен има вероятност да присъства в име на друга фирма. Проверката достъпна онлайн е само за действащите фирми. Но могат да ти откажат регистрация ако преценят, че името ти е подобно и на недействаща фирма, което могат да го проверят определени фирми за услуги, не помня кои точно.Може, ама не е много готино. По-скоро нещо Криейтив майндс, нещо, върху което да си градите бранда. Не, че не е възможно бранда и юридическото име да носят различни имена, но все пак ще е по-добре да са еднакви или сходни.
Юридическото лице е фирмата.Собственика става юридическо лице след регистрацията, нали така? Преди това е все още физическо лице.