Съвет за нова категория във форум

miraco

Member
Здравейте, исталирах си форум [url]www.ggconstruct.com/forum[/URL], той е към сайта ми в superhosting, но цяла сутрин се мъча да си създам нова категория както са /правила и форум/ , а не под категория. Дайте съвет как да си създавам нови категори...
icon_sad.gif

От: Съвет за нова категория във форум

1. Влизаш в админ-панела.
2. От горното меню избираш "Форуми".
3. След като видиш списъка им долу вдясно има поле "Създай форум", пишеш в него името на новата си категория.
4. Ще се отворят настройките й. Най-горе има падащо меню "Тип на форума". Там избираш да е "Категория".

Нещо не става....в админ панела ми дава че съм направил нова категоря, може даже и да я редактирам...но на началната страница нищо не се показва. Изчистих кеша и пак нищо, все едно че няма такава категория.

Дай в редактиране на новата категория "Права на достъп", най-вероятно заради това не можеш да я видиш. Изчисти и кеша след това.

Не се показва на началната страница защото няма зададени права за достъп до новия раздел. Има една настройка "Копирай правата от:". От нея чрез падащо меню избираш някой вече съществуваш раздел и готово.

Нещо пак не става, зададох права от предната категория но пак не се показва категорията. Изглежда някъде бъркам...

Горе