Здравейте
Имам въпрос относно сайта ми. Имам сайт за запознанства.... естествено има ги страшно много такива
Но като регистрирах моя не бяха толкова много
... искам малко да го съживя. Имам малко над 8000 потребителя, тези седмици почнаха да се регистрират средно по около 15-20 човека на ден , но...не мога да ги задържа на сайта си. Не мога да си отговоря чесно казано и ми се иска мнението на второ лице. В смисъл казвате какво не му харесвате, защото аз го гледам от самото му създаване и ... нали знаете като гледате едно нещо дълго време... то все едно не се променя. Преди около няколко месеца му промених напълно дизайна , но ефекта беше никакъв . Използвах реклама преди, но и тя нямаше никакъв ефект. А не ми се иска да го оставям...има 8000 потребителя ... на ден правя средно около 270-300 ( някой път повече, друг път по-малко ) уникални посещения на ден и средно около 3000 импресии на ден, някой път и 5000-6000. Едва си изплатих това което бях вкарал като реклама и хостинг и тнт. ,но сега работата тръгна доста надолу, защото няколко месеца бях без гугъл адсенс сега преди седмица две минах на етаргет и изгубих време което можеше да ме измъкне малко от набутката
Да ме посъветвате нещо относно сайта, някакво подобрение да добавя ? Да премахна.... , да редактирам може би ? Благодаря ви и чакам предложения. Хм...имате си ограничения вашия форум ?
naprejenie. com e сайта. Моля, ако го счетете за реклама направо трийте темата. 

Имам въпрос относно сайта ми. Имам сайт за запознанства.... естествено има ги страшно много такива

Последно редактирано: