Как се работи с Decaptcha, регистрирах се в сайта им, ще заредя за 10К но как се процедира по натам. Видях там че трябва да инсталирам някакви IP и скриптове, но си нямам на идея. Използвам Sick Submiter , за него ми трябва.
Ако ти е платен, явно си много отплеснат. Имат цял форум за целта. Ето ти линк към декапчата раздела.
Иначе може да пробваш и deathbycaptcha. По-евтини са. Аз тях ползвам за AMR. Не знам за този тул, но обикновено има поле, където си въвеждаш потребителското име и парола за сайта за капчите и това е.
Така и така си отворил тема, доволен ли си от събмитера? Много противоречиви мнения чета в нета за него.
Ами честно казано от няколко дни го ползвам и все още нямам наблюдения... товари леко компа като пусна сумбитера...но за сега съм доволен. Само с декапчите да се справя
Регистрирах се в deathbycaptcha но и там виждам че има API ключ за конфигурация. Защото като вкарам в сумбитера имейла и паролата и дам тест ми дава грешка. Кажи как става щом ползваш deathbycaptcha.
Не ползвам сик събмитера. Ползвам капчи за AMR (Article Marketing Robot). Там има поле cracking captcha. Избирам от 3-сайта като въвеждам име и парола за тях. Не ми иска api или друго подобно.
Пуснах линк към тяхният форум, провери там. Или виж в другите форуми. Не вярвам само ти да имаш проблем с насторйките. Пък може и някои от тук да помогне, има много хора, които ползват софтуер, но си трайкат.
Сигурен съм че повечето тук ползват някакъв съмбитер. Аз го ползвам само за лични цели. ivo1017 от къде взимаш URL списък за АМR , регистрирах се при тях и взех траял ключ за 5 дни и искам да го пробвам. Но повечето дир който ги има там не са активни.
Трайъл версията има само 500 директории. Като си купиш пълната версия тя идва с около 6000 директории. Тук съм пуснала огромен списък с 9к директории общо /оригиналните + 3к нови/