Съвет за Decaptcha

cloc

Member
Как се работи с Decaptcha, регистрирах се в сайта им, ще заредя за 10К но как се процедира по натам. Видях там че трябва да инсталирам някакви IP и скриптове, но си нямам на идея. Използвам Sick Submiter , за него ми трябва.

От: Съвет за Decaptcha

Ако ти е платен, явно си много отплеснат. Имат цял форум за целта. Ето ти линк към декапчата раздела.

Иначе може да пробваш и deathbycaptcha. По-евтини са. Аз тях ползвам за AMR. Не знам за този тул, но обикновено има поле, където си въвеждаш потребителското име и парола за сайта за капчите и това е.

Така и така си отворил тема, доволен ли си от събмитера? Много противоречиви мнения чета в нета за него.

Ами честно казано от няколко дни го ползвам и все още нямам наблюдения... товари леко компа като пусна сумбитера...но за сега съм доволен. Само с декапчите да се справя :)
Регистрирах се в deathbycaptcha но и там виждам че има API ключ за конфигурация. Защото като вкарам в сумбитера имейла и паролата и дам тест ми дава грешка. Кажи как става щом ползваш deathbycaptcha.

Последно редактирано:

Не ползвам сик събмитера. Ползвам капчи за AMR (Article Marketing Robot). Там има поле cracking captcha. Избирам от 3-сайта като въвеждам име и парола за тях. Не ми иска api или друго подобно.

Пуснах линк към тяхният форум, провери там. Или виж в другите форуми. Не вярвам само ти да имаш проблем с насторйките. Пък може и някои от тук да помогне, има много хора, които ползват софтуер, но си трайкат. :)

Сигурен съм че повечето тук ползват някакъв съмбитер. Аз го ползвам само за лични цели.
ivo1017 от къде взимаш URL списък за АМR , регистрирах се при тях и взех траял ключ за 5 дни и искам да го пробвам. Но повечето дир който ги има там не са активни.

Трайъл версията има само 500 директории. Като си купиш пълната версия тя идва с около 6000 директории. Тук съм пуснала огромен списък с 9к директории общо /оригиналните + 3к нови/

Горе